Kolimbam Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Witam zakupiłem berette m9 Bella. Ale w pierwszej próbie wystrzelenia kulki cały gaz uciekł przez lufę. Wygląda to tak jakby replika nie miała siły cofnąć zamkiem i odsunąć iglicę w tylną pozycje. Ktoś ma jakieś pomysły co zrobić? Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 W jakich warunkach strzelałeś? Chodzi mi głównie o temperaturę otoczenia. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted October 28, 2011 Author Report Share Posted October 28, 2011 Pokojowa. I czy można strzelać przy użyciu zwykłego gazu do zapalniczek? Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Pokojowa. I czy można strzelać przy użyciu zwykłego gazu do zapalniczek? Można ale to bezsens bo strzela jakby chciała a nie mogła. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Sprawdź na zwykłym Greengasie. Beretta Bella ma ciężki zamek więc bardzo możliwe, że to kwestia gazu. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted October 29, 2011 Author Report Share Posted October 29, 2011 Strzela normalnie tylko mam problem ponieważ magazynek syfonuje co mogę zrobić? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts