tokar92 Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Witam mam do sprzedania kamizelkę KZ-10 BIELIK z Miwo Jej stan oceniam na bardzo dobry wygląda praktycznie jak nowa używana głównie do lansu :) szerokość taśmy 20mm cena jaka mnie interesuje to 360zł zdj i opis kamizelki w linku http://www.miwo-military....NA-KZ-10-BIELIK Quote Link to post Share on other sites
Guest ciapek22 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Witam Posiadam hełm wz. 2005 niestety za mały bo w rozmiarze 1. Chętnie wymienię się na większy rozmiar. Quote Link to post Share on other sites
Guest ciapek22 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Ewentualnie sprzedam za cenę 300 zł. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Poczekaj z miesiąc, możliwe że będe miał coś na wymianę. Mój wydaje mi się nieco za duży, musze przymierzyć rozm 1 czy będzie ok. Okazje do tego będe miał po 5 marca. Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Na sprzedaż mam nastepujący szpej : - ładownica shingle / kwadrat , 2x2 magazynki , cordura , MOLLE , foliage green , dedykowana do M4/M16 cena 35 pln NOWA - komplet 4 ładownic NOMA do Beryla / AK , każda na 2 magazynki , wz.93 Pantera , , taśmy 20mm [ pasują na molle ] Cena 65 pln - mundur DCU 3 color , oryginalnie obszyty US Army , Irak 2003-2005 , rozmiar LArge Long , Cena 100 pln Quote Link to post Share on other sites
Znachor Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 Cześć, chętnie zakupię kolanko gazowe od ak-74 w standardzie vfc/boyi lub przerobione na wzór berylowski LUB Kolanko gazowe od Tantala/Beryla Quote Link to post Share on other sites
korwin Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Potrzebuje plecaka medycznego tej wielkiej krowy używanej przez WP. Zielony z krzyżem. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Cieżki temat. To co żołnierze dostają, jest "własnością" MON-u. Taki plecak musi leżeć na magazynie, na takich samych warunkach jak broń, ponieważ znajdują się tam lekarstwa po których możesz znaleźć się nawet w innym wymiarze :D Quote Link to post Share on other sites
tokar92 Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Sprzedam pokrowiec na pojemnik z wodą z miwo nie używany w boju kilka razy miałem go założonego do lansu cena 40zł zainteresowanych zapraszam na pw :) http://www.miwo-military.net/-produkty/pid,512/Pokrowiec-na-pojemnik-z-wod- Quote Link to post Share on other sites
tokar92 Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Parę rzeczy na sprzedaż 1. Bechatka z podpinką rozmiar 104/172 stan nowy prostu z magazynu cena 80zł 2. Desanty rozmiar wkładki 27.5 stan nowe prosto z magazynu cena 100zł 3 Mundur całoroczny wz93 (bawełniak) rozmiar bluzy 104/172/90 spodnie 104/172/90 stan nowe prosto z magazynu cena 100zł 4. Mundur galowy oficerski wojsk lądowych (do munduru dodaję czarny pagon i krawat taki jak noszą żołnierze 17wbz) rozmiar marynarki 96/167/94 spodnie 96/167/94 stan nowe prosto z magazynu 5. Pokrowiec na pojemnik z wodą z Miwo taśma 20mm camo wz93 poliester stan używany w bardzo dobry stan używany głownie do lansu cena 40zł zdj pokrowca http://www.miwo-military.net/-produkty/pid,512/Pokrowiec-na-pojemnik-z-wod- Quote Link to post Share on other sites
korwin Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Poszukuje szkolnych/otwartych/normalnych opatrunków izraelski, olaes czy celoxów masz coś taktyczno medycznego napisz. Quote Link to post Share on other sites
Spider87 Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Nie ma ktoś na zbyciu kolby do Beryla? stan wizualny raczej obojętny, byleby była sprawna. Quote Link to post Share on other sites
Znachor Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Sprzedam 2 repliki :icon_wink: Wz.2004 Beryl Witam, sprzedaje dziś jezcze ciepłego Beryla wz.2004 mojej produkcji. Nie będę mydlił oczu jak jakiś "typowy Mirek - handlarz i przedsiębiorca" tylko przejdę do rzeczy. Replika robiona na wzór używanej, lekko ścioranej, po prostu takiej, która nie leży ciągle w zbrojowni. Od zewnątrz: 1. Kolba oryginalna z wz.2004 2. Prowadnica kolby robiona w firmie CNC ALU 3. Ogon kolby stalowy 4. Body stalowe CYMA 5. Obsada lufy oryginał AKM 6. Lufa stalowa 7. Podstawa szczerbinki oryginał z Tantala 8. Szczerbinka oryginał Beryl 9. Rura gazowa oryginał przerobiony z AKM (nie do odróżnienia w porównaniu z Berylowską) 10. Obsada łoża STAL robiona z obsad łoża AKM (zawsze takie robie) 11. Łoże kopia robione w firmie CNC ALU 12. Pokrywa komory zamkowej - CYMA 13. Szyna RIS oryginał Beryl z wz.2004 14. Bezpiecznik Beryl - działa 15. Selektor oryginał - działa SEMI I AUTO 16. Muszka oryginał Beryl 17. Przedłużka lufy stal 18. Kolanko gazowe z Cymy obręcz dwójnogu dorobiona. Całość jest stabilna prosta no i swoje waży :icon_wink: Co ma być kołkowane to jest kołkowane :icon_smile: W środku- niestety pewnego rodzaju stock, ale kompatybilność części gearboxa sprawia, że upgrade'uje się go jak zwykłego AK. Tak samo pasuje każdy magazynek z AK(będzie wymagał lekkiego podpiłowania zatrzasku) Dorzucam hi-capa SRC W środku:Szkielet gb- cyma cm.02b Zęby - XYT Tłok Stock Zespół głowicy tłoka i cylindra wraz z cylindrem- stock Dysza uszczelniona SHS Sprężyna Stock cyma generująca 400fps Gumka zielona G&G Lufa stock Kable niskooporowe z wtykiem T-deans Na życzenie i po dogadaniu się możliwy tuning repliki Myślę, że cena jest dość niska, ponieważ Aresowe ścierwa chodzą po 2300-2500... Oświadczam, że w tej replice nie ma ani GRAMA ARESA. Rozbieranie repliki różni się minimalnie od rozkładania AK - objasnie na PW kupcowiSelektor i bezpiecznik działają bezawaryjnie. Cena 3000 do negocjacji :icon_wink: http://allegro.pl/wz...5643564104.html ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Witam sprzedam nowego kałaszka złożonego przezemnie od podstaw. Jeśli znasz Mountebank Customs to wiesz napewno, że nie ma lipy :icon_wink: Tak więc: 1. Body z rk-01 - był ułamany zawias kolby 2. Prowadnica kolby wspawana w korpus+mocowanie za pomocą śruby jak w replikach typu M4 3. Nowa kolba CTR 4. Szyna Ris a'la Beryl 5. Standardowa podstawa szczerbinki, szczerbinka, 6. Górne łoże z rk-02 7. Dolny Ris pochodzi z emki G&P 8. Skrócona lufa zewnętrzna 9. Skrócone kolanko gazowe i muszka połączone w całość 10. Przedłużka lufy z aluminium 11. Tłumik ognia z emki Przerwa po zawiasie została zamaskowana blacchą i zostały zamaskowane wszelkie nierówności Rączka przeładowania przerobiona na łuskę 7.62mm :icon_smile: W środku 1. Nowy GB z cm.048 2. Nowa prowadnica sprężyny łożyskowana 3. M120 SHS 4. Tłok z pełną metalową szczęką 5. Głowica tłoka SHS 6. Głowica cylindra SHS 7. Dysza SHS 8. Silnik z E&L 9. komora hop up z SHS +Gumka 10. Nowe kable niskooporowe Do zestawu dorzucam 5 magazynków, brak li-pola(mam możliwość załatwienia w kwotach od 70-110zł) http://allegro.pl/ak...5636288756.html ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quote Link to post Share on other sites
Spider87 Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 Najpierw szukałem, a teraz mam za dużo... Sprzedam kolbę do Beryla wz96. Oryginalna, w 100% sprawna, nie była nigdy przy żadnej replice. Cena 180zł Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted December 22, 2015 Report Share Posted December 22, 2015 Sprzedam Beryla Aresa wersja 2004 bądź 96. Wiecej na PW. Quote Link to post Share on other sites
Spider87 Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Witajcie, Gdybyście potrzebowali/szukali to mam następujące rzeczy na zbyciu: - zasobnik piechoty górskiej (pustynny), pomisyjny, tak więc używany ale w dobrym stanie, w komplecie z małym plecaczkiem, - hełm wz2005 z 4pkt zawieszeniem, pomalowany z pokrowcem pustynnym, - beryl wz96 w wersji B (Ares), full stock w 100% sprawny, na bieżąco serwisowany, pomalowany, w komplecie kilka magów, szyna (brak baterii). - mundury leśne w ripstopie na ok 165-175 wzrostu. Jak ktoś będzie zainteresowany to dajcie znać poprzez PW :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts