Canguru Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Witam wszystkich temat ktory mnie nurtuje, nie jestem na biezaco z elektrykami, wiec kieruje pytanie do was drodzy koledzy... czy z jakiejkolwiek m14 jest mozliwosc zrobic dobra snajperke obecnie mam L96 ale chce nowa replike i wybor padl na kultowa m14 wszystkie z tego co wiem maja gb7 a ja nie jestem przekonany do tych gb (ale jestem kompletnym laikiem wiec mozecie mnie zlinczowac za te przekonania:P ) wiec reasumujac czy moze to byc DOBRA snajpa? Link to post Share on other sites
Maza94 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 O każdej z w/w M14stek jest temat na forum. http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/39803-aeg-karabiny-wyborowe-seria-m14-gb-v7/ tutaj jest ogólny o tunningu. Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Karabiny wyborowe" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 M14 G&G ma gb tak pancerny, jak seria M249. M130 Guardera na stocku mieli 20 tysięcy kulek bez jąkania na full auto. Link to post Share on other sites
arend Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Temat poruszany wiele razy, trzeba tylko poszukać. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts