Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Gdzie można kupić replikę ASG- dobre miejsce i cena...

Recommended Posts

Jeżeli chcesz resztę sprzętu typu kamizelki ,ładownice itp. to polecam PSTG ,MIWO Lubliniec i MIWO Praszka. Gunfire i taiwangun jak najbardziej ok ,jak markowe repliki to chyba najlepiej asg.com.pl lub asgshop.pl .

Edited by OFF

Jest taki wielki, zielony, NIEWIDZIALNY przycisk w menu - "Sklepy", prowadzący tu: http://wmasg.pl/pl/shops (zwracaj uwagę na opinie pod opisem).

Plus cały NIEWIDZIALNY dział na forum poświęcony sklepom ASG w Polsce, a na dodatek NIEWIDZIALNY temat przyklejony w dziale 'Jestem zielony' dotyczący sklepu(-ów), gdzie nie należy kupować.

Edited by Akkenoth

Zadając na forum pytanie liczę na odpowiedzi ; Gdzie należy i warto kupować tj. gdzie Wy kupujecie i czy polecacie dany sklep ?

Zakładkę na forum : SKLEPY - widziałem i korzystałem.

Wysłałem parę pytań i otrzymałem odpowiedzi .

Info ,gdzie nie kupować tez czytałem.

Ale zanim kupię- chciałbym znać Wasze opinie na ten temat- jeśli można o to raz jeszcze prosić .

I nie traktujcie mnie jak jakiegoś lenia , który czeka - aż mu podadzą gotowca ...

przecież po to jest to forum i 3miesięczne prawo zielonego zadawania pytań - niekiedy prostych i naiwnych.

Z góry- dzięki !

dak

Zadając na forum pytanie liczę na odpowiedzi ; Gdzie należy i warto kupować tj. gdzie Wy kupujecie i czy polecacie dany sklep ?

Zakładkę na forum : SKLEPY - widziałem i korzystałem.

Wysłałem parę pytań i otrzymałem odpowiedzi .

Info ,gdzie nie kupować tez czytałem.

Ale zanim kupię- chciałbym znać Wasze opinie na ten temat- jeśli można o to raz jeszcze prosić .

I nie traktujcie mnie jak jakiegoś lenia , który czeka - aż mu podadzą gotowca ...

przecież po to jest to forum i 3miesięczne prawo zielonego zadawania pytań - niekiedy prostych i naiwnych.

Z góry- dzięki !

dak

Tak, i dział z tematami na temat każdego sklepu, w którym są wyjaśnione plusy i minusy. Ludzie robią się coraz bardziej leniwi...huh.gif

Didizip -Nie chcesz - nie odpowiadaj !

Ale chyba uczyli Cię,że jak ktoś pyta- to odpowiada się na jego pytanie... a nie gdzieś obok.

Nieładnie oceniać kogoś , kogo nawet nie znasz i do tego -na podstawie pytania postawionego w dziale - Jestem Zielony.

dak

Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Zakładka i temat dotyczące polecanych ( i niepolecanych) sklepów jest na Forum ogólnodostępna. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...