dak612 Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Jako zielony w temacie ASG , choć już po woju -myślę o zakupie sprzętu. Jakie możecie polecić mi sklepy i dlaczego właśnie te ? Proszę o rady i sugestie . dzięki, dak Link to post Share on other sites
Jaszcząb Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Od siebie polecam: - taiwangun.com - gunfire.pl - specshop.pl Wiem, że dobre są jeszcze zbrojownia.com.pl, casg.pl, capriasg, taktyczny.com, asgshop.pl. Link to post Share on other sites
OFF Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 (edited) Jeżeli chcesz resztę sprzętu typu kamizelki ,ładownice itp. to polecam PSTG ,MIWO Lubliniec i MIWO Praszka. Gunfire i taiwangun jak najbardziej ok ,jak markowe repliki to chyba najlepiej asg.com.pl lub asgshop.pl . Edited November 7, 2011 by OFF Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 (edited) Jest taki wielki, zielony, NIEWIDZIALNY przycisk w menu - "Sklepy", prowadzący tu: http://wmasg.pl/pl/shops (zwracaj uwagę na opinie pod opisem). Plus cały NIEWIDZIALNY dział na forum poświęcony sklepom ASG w Polsce, a na dodatek NIEWIDZIALNY temat przyklejony w dziale 'Jestem zielony' dotyczący sklepu(-ów), gdzie nie należy kupować. Edited November 7, 2011 by Akkenoth Link to post Share on other sites
dak612 Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 Zadając na forum pytanie liczę na odpowiedzi ; Gdzie należy i warto kupować tj. gdzie Wy kupujecie i czy polecacie dany sklep ? Zakładkę na forum : SKLEPY - widziałem i korzystałem. Wysłałem parę pytań i otrzymałem odpowiedzi . Info ,gdzie nie kupować tez czytałem. Ale zanim kupię- chciałbym znać Wasze opinie na ten temat- jeśli można o to raz jeszcze prosić . I nie traktujcie mnie jak jakiegoś lenia , który czeka - aż mu podadzą gotowca ... przecież po to jest to forum i 3miesięczne prawo zielonego zadawania pytań - niekiedy prostych i naiwnych. Z góry- dzięki ! dak Link to post Share on other sites
Didi Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Zadając na forum pytanie liczę na odpowiedzi ; Gdzie należy i warto kupować tj. gdzie Wy kupujecie i czy polecacie dany sklep ? Zakładkę na forum : SKLEPY - widziałem i korzystałem. Wysłałem parę pytań i otrzymałem odpowiedzi . Info ,gdzie nie kupować tez czytałem. Ale zanim kupię- chciałbym znać Wasze opinie na ten temat- jeśli można o to raz jeszcze prosić . I nie traktujcie mnie jak jakiegoś lenia , który czeka - aż mu podadzą gotowca ... przecież po to jest to forum i 3miesięczne prawo zielonego zadawania pytań - niekiedy prostych i naiwnych. Z góry- dzięki ! dak Tak, i dział z tematami na temat każdego sklepu, w którym są wyjaśnione plusy i minusy. Ludzie robią się coraz bardziej leniwi... Link to post Share on other sites
dak612 Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 Didizip -Nie chcesz - nie odpowiadaj ! Ale chyba uczyli Cię,że jak ktoś pyta- to odpowiada się na jego pytanie... a nie gdzieś obok. Nieładnie oceniać kogoś , kogo nawet nie znasz i do tego -na podstawie pytania postawionego w dziale - Jestem Zielony. dak Link to post Share on other sites
Christophy Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Sklepy godne polecenia: Taiwangun Specshop GunFire Capri ASG Coyote ASG Zbrojownia AsgShop Link to post Share on other sites
arend Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Zakładka i temat dotyczące polecanych ( i niepolecanych) sklepów jest na Forum ogólnodostępna. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts