Radziul Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Witam Mam pewien problem z moją ładowarką albo baterią, bo już sam nie wiem. Mianowicie pare dni temu poszedłem postrzelać z balkonu, miałem batkę naładowaną na full, wystrzeliłem około 50 kulek no i odstawiłem replikę, batkę odłączyłem. Dziś podłączam batkę do repliki, naciskam spust pare razy - kilka odgłosów z silnika repliki, za ok. 5 naciśnięciem spustu nie było słychać tego tępego odgłosu silnika w ogóle. Podłączyłem batkę do ładowarki, ale tym razem ta nie zaskoczyła. (ładowarka to wszystkim znany batimex bch001). Nie pali się żadna lampka, nie mogę włączyć trybu rozładowania. Ładowarka robi się ciepła, co jest raczej rzeczą normalną, ale nic z tego nie wynika bo ładowałem ostatnio 14h batkę, że tak powiem na ślepo, bo bez lampek. Nazajutrz wpiąłem po ładowaniu, ale też nic. Replika nawet nie wyda odgłosu. Quote Link to post Share on other sites
czaja135 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 (edited) Wydaje mi się że to wina ładowarki. Spróbuj naładować baterię na ładowarce kolegi i napisz czy coś pomogło. Edited November 11, 2011 by czaja135 Quote Link to post Share on other sites
Radziul Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 Wydaje mi się że jest to problem ''cofniętego tłoka''. Sprawdzę to na dniach i dam odpowiedź ciekawskim. Quote Link to post Share on other sites
Radziul Posted November 23, 2011 Author Report Share Posted November 23, 2011 Nic. Tym razem to jednak ładowarka, nie ładuje ani batki mojej ani batki kumpla. Co może z nią być nie tak? Żadna z diod nie swieci, discharge nie działa. Słychać tylko tępy dzwięk w srodku ładowarki.. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Zdechła ,to w końcu batimex. Spróbuj ją włączyć, jak leży na boku. Quote Link to post Share on other sites
Radziul Posted November 23, 2011 Author Report Share Posted November 23, 2011 ok do kosza z tym syfem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts