Cambridgei Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Cześć jestem nowy i pierwszy raz się wypowiadam na tym forum a więc proszę o wyrozumiałość : ) Jeżeli robię błędy sorry dyslektyk . Moje pytanie czy opłaca się kupić tą replikę ? http://allegro.pl/mp5-cm-041b-cyma-idealna-jak-nowka-gwarancja-i1927000216.html Dodam , że to będzie moja 2 replika . Quote Link to post Share on other sites
Wojciech_G Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Jeżeli robisz błędy to używaj Mozilli. Replika wygląda przyzwoicie, ale możesz dorwać replikę tego typu zdecydowanie taniej. Quote Link to post Share on other sites
Cambridgei Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 Ale z tego co widzę to tam jest od razu bateria dobra tłumik i kilka innych bajerów ? Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Replika jest używana. Skąd mamy widzieć, czy jest w dobrym stanie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts