Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jakie NOWE Mp5 najlepsze?

Recommended Posts

Witam ! Po tej całej akcji z AK-47 (replika dojdzie w czwartek :D) potrzebna mi kolejna pomoc - tym razem kwalifikująca się na nowy, krótszy temat. Kumpel ma 400zł na replikę, ewentualnie jakieś tam 3/4 dychy więcej, jak będzie trzeba. Z początku chciał coś typowo amerykańskiego - eMkę czy SCAR'a ale z tego co widzę w tym przedziale cenowym nie ma w ogóle co marzyć o czymś przyzwoitym.

Jedyne akceptowalne przez niego co zostało to MP5. Niestety gość nie ma za bardzo zaufania do używek, allegro a wszelka niepewność to dla niego po prostu za dużo. Stąd moje pytanie - jakie jest najlepsze NOWE MP5 w tym przedziale cenowym? Coś co się nada głównie do lasu, mniej do budynków. Ew. jeżeli macie jakieś inne propozycje, modele podobne do M4 czy SCAR'a to też piszcie. Z góry dziękuje w jego imieniu. Pozdrawiam, Skittles :)

PS: Żadne AK nie wchodzi w grę w tym wypadku :P

Miałem okazję pomacać tą replikę w blackswordzie. Body wygląda na solidne, kolba jest metalowa, trzyma się porządnie. Dobrze wyważona, a w dodatku sporo osób z mojego środowiska jej używa i wszystkim im zdarzyła się tylko jedna awaria. Kolega bawiąc się selektorem, coś uszkodził (nie wiem, nie znam się dobrze) i replika strzelała selektorem.

Witam,

Jak kolega lubi m4 to polecam m4 g&g combat wersion (kosztuje 500zl + podstawowy tuning)

Kilka tygodni temu ja kupilem i jestem zachwycony,ale na poczatku wydatkow troche moze byc.

Replika nie ma metalowego body,za to "gumowe" - oczywiscie to jest jakis tam wzmacniany abs.

Do repliki koniecznie trzeba dokupic prec lufke,gumke hop-up i baterie,ale ma sie markowa replike i niezla baze do tuningu...

Eh, Temat już do kosza, kumpel kompletnie niezdecydowany. Raz tak raz tak. Teraz w końcu przełamał się do serii AK, a z nowych to albo CMy w tym przedziale cenowym albo RK, nic więcej chyba nie ma (nie? :D). Moderatora proszę o usunięcie tematu, bądź zamknięcie, whatever. A wam dziękuje bardzo za pomoc :).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...