Skorpion95 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Beretty m190 Special Force Full Metal wyprodukowanej przez HFC. Do póki uzywam dołączonych kulek wszystko jest ok, ale gdy załaduję maga kulkami BIO 0.20 Blaster (firmy ASG) zamek blokuje się na kulce w magazynku, po ręcznym naciągnięciu zamka łapie kulkę normalnie. Czy ktoś z was spotkal się może z takim problemem? ad.1 Używam GG firmy Guarder ad.2. 1szy post :D Witam wszystkich Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Dołączane kulki zwykle są kaszaniastej jakości, dziwna sprawa, że na nich jest ok. Ale kulki blastera to jeszcze większa kupa, niż te darmowe. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Skoro na jednych kulkach działa a na innych nie to pomyślmy, co może być przyczyną? Quote Link to post Share on other sites
MikeOl Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 (edited) Kulki bio (biodegradowalne?) lubią pęcznieć jak złapią wilgoć, koledzy dostali takie kulki za free i po 2 tyg zaczęli mieć problemy z zacięciem kulki w lufie średnicy 6,04 Zmiana na kompozyt i strzelało bez problemu. Ja mam ta samą berette ale inny problem - dwa nieszczelne magi.. Jeden oryginalny - był nieszczelny na gwincie/uszczelce zaworu do nabijania, odkręciłem i zalałem teflonem. Szczelny jest ale coś w środku musiało się wykręcić i dzwoni gdy potrząsam, co to może być -odkręcałem zawór ponownie ale przedmiot jest za duży i nie chce wypaść, mimo to mag działa bez problemu?? Drugi jest firmy kjw ale pasuje do mojej, też używany gdy kupiłem był szczelny, ostatnio nie daje się nabijać gazu w nim nie ma i zaworek jest jakby zatkany czy coś.. jak to naprawić? jak go rozkręcić tak aby nic w środku się nie wykręciło? Gdzie można dostać jakieś części do wymiany/naprawy/konserwacji tej repliki, gdzie można kupić tanio zawory do magów? Edited December 16, 2011 by MikeOl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts