przemek_b97 Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 (edited) Witam czy do pistoletu http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_47&products_id=5948&name=WE_-_M1911_Chrome_Marine_-_Full_Metal#!prettyPhoto będzie pasował tłumik http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=7989&name=JBU_-_Tlumik_5.90in_FPS_Increaser_-_11mm/14mm_CCW_-_JB-20#!prettyPhoto :bialaflaga: Edited December 2, 2011 by przemek_b97 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Jeśli pistolet posiada gwint ZEWNĘTRZNY, to będzie pasował. A teraz wysil się. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 A teraz Ty się Lesiu wysil bo gówno prawda. Racz przeczytać przynajmniej opis tłumika w sklepie i oglądnąć zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Zdjęć nie mogę obejrzeć, za to opis przeczytałem i nie wiem, o co Ci chodzi. Jeśli na zdjęciach jest coś nieujętego w opisie, to nie zobaczę tego jeszcze przez kilka dni. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Aa, czyli nie widziałeś ale gnoisz tak profilaktycznie :D. Dla Twojej informacji- tłumik ma dwie końcówki w zestawie. Jedna z nich ma gwint wewnętrzny, normalny. Druga ma gwint zewnętrzny więc można ja wkręcić do pistoletu który wcale nie posiada gwintu zewnętrznego. Wiele replik pistoletów ma gwinty wewnętrzne. I do takiego pistoletu będzie pasowało. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Nie gnoję, przecież odpowiedziałem delikatnie. Zasugerowanie wysilenia się to akt dobrej woli, a nie gnojenia. :P Gdyby to napisali w opisie, to i tak sens mojej wypowiedzi pozostałby podobny - "obejrzyj dokładnie fotki tłumika i klamki i zastanów, czy przypadkiem nie pasuje". A że są pistolety z gwintami wewnętrznymi, to wiem, jednak zwykłe tłumiki z gwintem wewnętrznym (a tak wynika z opisu tłumika) bez przejściówki nie podejdą. Ten ma gwint zewnętrzny, więc, o ile są zgodne w klamce i tłumiki - będzie gut. Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Tylko, że ten tłumik wg opisu nie jest rzeczywistym tłumikiem a przedłużeniem lufy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts