Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Bateria do M4A1

Recommended Posts

Ja używam ff 7.4, 2200 mAh. Mieści się w front gripie. Po około 5-6 treningach i 1 strzelance, co przełożyło się na jakies 4k bb musiałem ładować. Batke kupiłem z allegro z odbiorem osobistym w sklepie modelarskim. Sprawuje się dobrze, nie mam zastrzeżeń. Mam ja około 2 m-cy.

Edited by C3lin

Ja od Siebie mogę polecic tego LiPo. Mam go od dość sporego czasu, daję przyzwoitą szybkostrzelność. Działa na stokowym cm 0.31, oraz lekko modyfikowanej sr16 ze sprężyna m120. Żadnych problemow. W emeczce mam co prawda układ mosfet, ale to bez znaczenia. Jedyną wadą tego akumulatorka są wymiary i dla niektórych cena. W kolbie od AK mieści się bez problemu, w emce trzymam ja w pokrowcu na kolbie typu SF, mnie to osobiście nie przeszkadza. Używam Imax B6 do ładowania.

Edited by Nor87

Takie pytanie retoryczne. Nie wiesz Lesio jak marketing działa?

Właśnie wiem, w końcu to część i mojej pracy, ale czasem lubię kogoś na dobrą drogę sprowadzić. ;)

Sam użytkuje od sierpnia Turnigy accuracel 6 i jest super, bardzo obszerny program ładowania, posiada chłodzenie, awaryjne wyłączanie. Za tą cenę nic lepszego nie trafisz.

Zgadzam się, moja od ponad roku ładuje wszystkie baterie. i jest w tym dobra.

Takie pytanie retoryczne. Nie wiesz Lesio jak marketing działa? ;) Dlatego też świeżak kupi reklamowane i zachwalane przez panów z TG FireFox które nawet lipo modelarskiemu z niskiej półki typu Zippy nie dorównuje. Tak samo chłam z PowerBean drogie i niewydajne ;) ale "dedykowane do asg". Turnigy to chyba najlepsze lipo cena/jakość.

I tu mylisz się ty, mam power beana (pakiet), i ma go paru znajomych, jak na razie działa mi 7 miesięcy bez zarzutu, wystrzeliwuję na jednym ładowaniu ok 2,5-3k kulek. Kumpel w tym samym czasie już 2 raz wymienił swoje pakiety od FF... Choć może owe kilka pakietów to jakaś dobra partia, tym niemniej jestem z niego zadowolony.

Ale co do turnigy się zgodzę, są to dobre pakiety, tylko że trzeba niekiedy pokombinować z upchaniem ich gdzieś (najlepiej kolba, pucha itp.)

Edited by Śliwa

Temat o ogniwach został wyczerpany, teraz potrzebuje jakiś linków do pozycji/aukcji z ładowarkami. Mówiliście że od 80zł już kupie, a na rynku są same 140+

@edit:

czy https://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=5315 jest gorsze od ładowarek turnigy i imaxa ???

czy Turnigy LiPo 2S 7,4V nano, będzie chodzić z tą ładowarką bezawaryjnie ?

Edited by piotrekgun
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...