domino1 Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 (edited) Za parę dni będę zamawiał na TaiwanGun cymę 028 . Koledzy również ją mają. Lecz nie wiem, na które gogle/okulary się zdecydować. Z ceną nie chciałbym przesadzać, dlatego max. 40 zł . Które z tamtych byście polecali ? W tych pomarańczowych dobrze widać ? Zapraszam również do głosowania w ankiecie :) Oczywiście istnieje możliwość zamówienia z poza tg . Edited December 10, 2011 by domino1 Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Zadałeś sobie minimum trudu, żeby przeczytać choćby te kilka tematów w tym dziale, które poruszają ten sam problem? Odpowiem za Ciebie - nie zadałeś, bo byś teraz wiedział co zrobić. Ale uchronienie Cię od kalectwa myślę, że będzie warte napisania tych informacji jeszcze raz. Nie kupuj gogli z Taiwangunu, bo ich wytrzymałość jest losowa. A oczy nie odrastają więc nie warto ryzykować. Zerknij na Allegro, poszukaj użytkownika ZielonaPantera, który sprzedaje mnóstwo dobrego sprzętu, jak choćby gogle ESS. PS: Gogle, nie google. Link to post Share on other sites
domino1 Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 Przeczytałem właśnie tematy z forum i to, aby nie kupować z TG . Ale moje pytanie brzmi : Czy za 50 zł kupię jakieś okulary/gogle ? Jeśli tak to prosiłbym o podanie modeli . Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Z Taiwangunu kupować można, bo to z pewnością sklep godny zaufania, ale akurat ochronę oczu mają kijową, na której polegać zbytnio nie można. Zerknij tutaj, może Ci się uda wyrwać gogle ESS koło 5 dych: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=5378233 A jeśli nie, to w tej cenie znajdziesz kilka modeli polecanych okularów, np. Uvex I-vo. Link to post Share on other sites
fifibezon Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Przeczytałem właśnie tematy z forum i to, aby nie kupować z TG . Ale moje pytanie brzmi : Czy za 50 zł kupię jakieś okulary/gogle ? Jeśli tak to prosiłbym o podanie modeli . Rusz swoją leniwą pupę. Mniej więcej w każdym temacie w dziale "Dla zielonych" masz odpowiedź, nie wiem nawet czy jeden z tematów nie jest podpięty. Link to post Share on other sites
Vender Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Jak byś przeczytał to byś wiedział jakie modele są polecane no ale znaj li mą łaskę : Ot choćby SPECS'y od zielonejpantery lub np. UVEX i-vo Link to post Share on other sites
domino1 Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 Zdecyduje się chyba na uvex i-vo . Może potwierdzić ktoś jeszcze, że warto je nabyć ? Link to post Share on other sites
kujaw091 Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Potwierdzam - warto je nabyć, ale niekoniecznie ze sklepu airsoftowego, bo mają w nich ładną przebite. Link to post Share on other sites
Didi Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Zdecyduje się chyba na uvex i-vo . Może potwierdzić ktoś jeszcze, że warto je nabyć ? Tak, warto... Link to post Share on other sites
domino1 Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 Jeszcze pozostaje kwestia koloru szkiełek , mam zamiar strzelać się tylko w lesie . Przeźroczyste, czy przyciemniane ? Link to post Share on other sites
kujaw091 Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Jeszcze pozostaje kwestia koloru szkiełek , mam zamiar strzelać się tylko w lesie . Przeźroczyste, czy przyciemniane ? Ja w swoich mam przyciemniane, mimo tego, że w lecie strzelałem się w naprawdę gęstych krzaczorach przyciemnienie było na tyle delikatne, że w niczym nie przeszkadzało. Natomiast w bardzo słonecznie dni jak najbardziej swoją funkcję spełniało. Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Post usunięty za łamanie zasad pisowni. Arend Link to post Share on other sites
domino1 Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 (edited) Ok, zdecydowałem się , tylko zamówię chyba na allegro, bo taniej wyjdzie . Rozumiem, że polecacie całą serię uvex ivo, włącznie z tymi : http://gunfire.pl/product-pol-1152192952-Okulary-I-vo-zolte-oprawki-niebiesko-pomaranczowe.html Edited December 10, 2011 by domino1 Link to post Share on other sites
arend Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Sklep Tajwangun nie jest właścicielem Googli więc nie prowadzi ich sprzedażyJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts