Mati_hunter Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Więc proszę was o to, byście podali różnice między tymi dwoma replikami. Interesują mnie: -celność -tolerancja pracy -wykonanie elementów -przykłady części do tuningu(prócz gumki hop siupa i body) Dodam że wiem że to te same bebechy(prawie bo lufami się różnią) i proszę nie pisać wiadomości typu: Zależy od gustu... Oszczędzaj dłużej i kup RK/048... I znowu...Proszę o wyrozumiałość... czytałem trochę o replice(jednej) ale nie znalazłem tematów porównawczych, oraz chciał bym opinie użytkowników na temat tej repliki... najlepiej doświadczonych. Dziękuję wam z góry. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 To są te same repliki. Bierz tę, która bardziej Ci się podoba. Quote Link to post Share on other sites
Mati_hunter Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 Czyli mam zrozumieć to ,że nie różnią się celnością, tak? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Wystarczy, że zrozumiesz zdanie napisane przez Didizipa. Serio. Quote Link to post Share on other sites
Mati_hunter Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 Ok, dzięki, bo myślałem że się czymś różnią. Pozdrawiam Temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Brałbym B, jest lepiej wyważony. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts