Rysiehk Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Witam! Pytanko szybkie i proste - jakie kamizelki taktyczne (coś ala FSBE) były najlepsze dla fotografa? Chodzi mi przede wszystkim o komfort użytkowania i możliwość doczepienia dużych, pojemnych ładownic (tak, żeby teleobiektyw wszedł ;)). Fajnie by było, jakby na plecach dało się umieścić rzep (a na nim przyczepić "Fotograf"). Co polecicie, poza FSBE? :) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Po co Ci Plate Carrier? Nie lepiej paso-szelki np. coś z tego http://miwo-military.pl/?p=9.16.PASY-SZELKI- Quote Link to post Share on other sites
Hock36 Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Oczywiście, że paso-szelki będą najlepszym rozwiązaniem. Pas PT-3 albo PT-4 i szelki JACKO albo JACKO PLUS, żeby z tyłu był ten twój napis fotograf. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Kup sobie holenderskie molle i dobierz co Ci potrzeba z ładownic. Pasoszelki dla fotografa niezbyt się sprawdzają chyba, ze non stop porusza się na piechotę albo ma tylko dwie-trzy ładownice. Przynajmniej takie są moje doświadczenia z pewnej sesji gdzie byłem jednym z pstrykających, a nie pstrykanych ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts