zax0 Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Witam, mam pytania odnośnie tej Kamizelki Ciras Swiss Arms Ciras 1. Czy ktoś używał tej kamizelki i może wypowiedzieć się na jej temat? 2. Czy lepiej dołożyć 100-150 zł więcej i kupić coś lepszego? Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Link nie działa, ale lepiej dołóż tą stówe i kup coś lepszego... Quote Link to post Share on other sites
fifibezon Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Link nie działa, ale lepiej dołóż tą stówe i kup coś lepszego... Dwukropka w linku brakuje tu masz poprawny: http://www.military.pl/swiss-arms-ciras-kamizelka-taktyczna-asg_11961t.html Rękawiczki tej firmy o ile dobrze kojarzę, są na w miarę ciekawym poziomie, więc podobnie musi być z ich kamizelkami. Ja jednak wolałbym kupić oryginalną kamizelkę, niż replikę. Np. Eagle Ind. którego posiadam. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Koledze chodzi o to http://www.military.pl/swiss-arms-ciras-kamizelka-taktyczna-asg_11961t.html Quote Link to post Share on other sites
arend Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Ciras jak ciras. Jeżeli Cię stać to kup coś z cordury, bo dłużej wytrzyma. Mój ACMowy Maritajm wytrzymał 4 lata eksploatacji ( fakt że niezbyt jakoś ciężkiej), więc i nylon jakoś wytrzymuje. Quote Link to post Share on other sites
koxysz Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Może lepiej kupić Chest Riga? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 No wiadomo, że lepiej. Sam mam chikoma i na nic bym nie zamienił. :P Quote Link to post Share on other sites
koxysz Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Ja przymierzam się do zakupu od pontaca,poza tym ze nie jest w systemie molle to zero minusów,no i raczej jest wygodniejszy. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Mając świadomość, że biegasz w czymś, co ma 50 lat, dałeś za to 50 zł, a starczy Ci na kolejne 50 strzelanek, sprawia, że człowiekowi jest niesamowicie wygodnie, uwierz. :P Quote Link to post Share on other sites
zax0 Posted December 28, 2011 Author Report Share Posted December 28, 2011 Dzięki za wszystkie wypowiedzi. Porównując różne kamizelki stwierdziłem że lepiej jest zainwestować coś z z cordury. Nawet jeżeli ma kosztować 500-600 zł. Tylko że jest jeden podstawowy problem, z tego co szukałem (w tym przedziale cenowym) to nie ma już Ciras'ów dostępnych w żadnym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts