ORKAN_Hubert Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Pytanie jak w temacie. Wysłałem maila do summitu ale mnie chyba olali więc szukam dalej. Quote Link to post Share on other sites
kapciuh Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Sprawdz Allegro, ostatnio pojawily sie kurtki i spodnie w przystepne cenie, widzialem goscia co ma gore za 450 i spodnie 150 zl ( pantera) pozdro Quote Link to post Share on other sites
sgt.Barnes Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 czasami gory pojawiaja sie na bazarze na kole w wawie Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted March 20, 2005 Author Report Share Posted March 20, 2005 Panowie, to że można kupić gore polskie na allegro czy bazarze to ja dobrze wiem. Dlatego szukam kontaktu na legalne gore, czyli nie takie zajeba.... wyniesione z wojska. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 na 99% nie kupisz pewnie to gore jest we wzorze zastrzezonym dla obrotu artykulami przeznaczenia wojskowego - i jest wylaczone z normalnego obrotu (jak wiele innych rzeczy) - LEGALNIE Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Specjalnie pojechałem sprawdzić. W sklepie [czyli dostaniesz paragonik :D] Snajper w Łodzi jest kurteczka razem z podpinka i tym fajniejszym modelem spodni [nawet nie wiedzialem ze byly 2 modele]. Nawet metki na nim wiszą[www.summit.pl]. :wink: Niestety ten komplet jak sie okazało sprzedawca odkupił od oficera WP, więc duuupa. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted March 22, 2005 Author Report Share Posted March 22, 2005 a jednak można kupić :wink: oto treść maila jakiego otrzymalem z summitu: W sprawie produktów szytych dla wojska dla klientów detalicznych bardzo proszę o kontakt z naszym sklepem firmowym na placu Wolności w Katowiceach, numer telefonu: 032 258 80 37, kierownik sklepu Leon Suski. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Daj znac jak poznasz ceny ;) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted March 22, 2005 Author Report Share Posted March 22, 2005 Jeśli ktoś jest z Katowic, to niech wpadnie do tego sklepu i się spyta o ceny, dla dobra ogółu :wink: bo ja mam szlaban na telefon i nie będę tam dzwonił Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Szary Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 Ja nie jestem z Katowic, ale czego się nie robi po starej znajomości... :) W sklepie nie mają w tej chwili polskich goreteksów, mieli kilka sztuk ale sprzedali na przełomie roku. Miewają je okresowo, kiedy Summit szyje większą partię dla armii i podsyła im nadwyżki. Warto więc trzymać kontakt i sprawdzać, bo cena kurtki w sklepie to 599 zl. Aha, Summit chwilowo wiadomej odzieży nie produkuje i nie planuje, tak mi powiedzieli w dziale sprzedaży. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted March 23, 2005 Author Report Share Posted March 23, 2005 Szary, za 599zł była sama kurtka, czy z polarem? Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Szary Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 Nic nie mówili o jakichkolwiek dodatkach. Pytania o polar nie zadałem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts