Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Pisze jeszcze raz.

Wiec jestem posiadaczem M4 firmy APS.

Po którejś strzelance W domu, naciskam spust, i usłyszałem tylko delikatny ruch tłoka (na pewno się przesunął kawałek).

I umarł, wyjałem silnik i sprawdzilem na krótko, sprawdzilem też bespiecznik wszystko dziala.

Gdy chcialem sie dobrac do GB przesunalem recznie tlok (cofnął sie i słyszałem jak jakaś zębatka blokuje go w monecie napinania, wydawało mi sie ze zareagowało prawidłowo)

A i podczas rozkladania znalazlem kulke w precce.

To tyle z opisu mojego problemu.

Z góry dzięki za pomoc.

Prośbą do moda:

Usuń proszę powyższe posty.

Edited by Toke34

Znajomy miał podobny problem w Ak74 od APSa oddał na gwarancję, co się okazało za mocne szarpnięcie kabli przy wyjmowaniu baterii spowodowało "Naderwanie" kabli, jeśli możesz odeślij ją na gwarancje chociaż po tym jak piszesz że sprawdzałeś cofnąłeś tłok to gwarancji nie masz, więc spróbuj wymienić kable sprawdzić czy styki dobrze siedzą i takie inne.

Przecież napisałem Ci odpowiedź. Albo tłok w tylnym położeniu albo zęby wyłamane.

Jak to moge sprawdzić, i jak w tym cholerstwie wyjac GB.

Jeżeli to styki to oddam na gwarancje wymienia je, wiadomo ze eis spala, znów oddam i tak w kółko, koszty przesyłki są zbyt wysokie.

I jak ciezko jest wymienić te cholerne kable, bo mam już niskooporowe.

Edited by Toke34

Ale nasuwa się pytanie dlaczego od razu nie oddałeś na gwarancje? Bo z tego co piszesz to jeszcze ją masz.

Bo ja jak zwykle musze sie pobawić, taka już moja natura :)

To zmień naturę albo zacznij bawić się podręcznikiem języka polskiego. Bo znów pisanie Ci nie wychodzi.

Arend