pepus99 Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Witam! Kupiłem ostatnio karabin wyborowy SWD firmy A&K. Chciałbym poprawić jego osiągi ale nie wiem jakie części wybrać. Napiszcie co mam dokładnie kupić. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Napiszcie co mam dokładnie kupić. HAHAHAHA. Już piszemy. :) Wróć jak skończysz więcej, niż 11 lat. Link to post Share on other sites
Skejter Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Jest o tym obszerny temat,ale podpowiem, lufa,gumka, bo sprężyny mocniejszej pewnie nie dasz rady przeładować inaczej niż nogą. Link to post Share on other sites
MrOsamaful Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Jest o tym obszerny temat,ale podpowiem, lufa,gumka, bo sprężyny mocniejszej pewnie nie dasz rady przeładować inaczej niż nogą. Niech sobie zrobi naciąganie na korbę tak jak w kuszy. Od razu +5 do lansu. Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/71098-oficjalny-swd-dragunow-ak/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts