qaba Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Ciężko wybrać: chcę USP/P8, może być kompakt. Nie musi być "markowy" Mam klamkę CO2 i robi śmieszne rzeczy, jak zmarznie. Czy green gas będzie się zachowywał bardzo inaczej? Rozumiem, że nie ma problemu z szybka stratą gazu w zasobniku przy wymianie magazynka (duży +). A może powinienem szukać elektryczki? A jeśli tak, to kto robi takie cóś? Nie pytam, komu się podoba, ani kto chciałby mieć. Chodzi mi o wasze doświadczenia z napędami, oraz czy wiedzieliście AEG... Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 GG szybciej Ci będzie IMHO przymarzał od CO2. Co do elektryków DE robi USP. Quote Link to post Share on other sites
qaba Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 OK. Dzięki za ważną informację. Czy ktoś może potwierdzić szybsze przymarzania GG w stosunku do CO2? Może nie grzebałem zbyt pilnie, ale nie znalazłem takiego info wcześniej. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Ja mam USP Compact od KSC... Nie jest zły. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts