Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam

Nie wiem czy to dobre miejsce na ten temat ale nie znalazłem lepszego.

Otóz czy na polskim rynku (w zasadzie nie tylko) znajduje sie jakiś shotgun strzelający kilkoma kulkami naraz (3 to troszke za mało).

Znalazłem coś takiego ale ładuje sie tylko 2 naboje?

http://infinitytactical.com/infinitytactical/product_info.php?products_id=486

Ktoś miał do czynienia z czymś podobnym? Lub z czymś co w jednym strzale wystrzeli około 10-20 kulek (taki mały granatnik ASG wyglądający jak shotgun?)

To co znalazłeś to obrzyn :icon_razz2:

Była kiedyś firma która wyprodukowała gazową pompkę, strzelała 6 kulkami na raz. Z wyglądu fajna, bardzo masywna, elegancki dźwięk przeładowania ... jednak swoimi osiągami nie powalała. Każda kulka leciała w innym kierunku i dolatywały może na 30m.

Jeżeli chodzi o to co kolega na samej górze napisał to faktycznie są tylko takie które strzelają 3 na raz.

Ale jeśli byś chciał aby powstało coś w stylu "śrótówki" to polecam, bo na osiedlu dzieciaki biegaja z shotami "odpustowymi" które jeżeli przeładują, no powiedzmy 10 razy to wystrzeliwały wszystkie kulki chociaż nie leciały tak daleko jak pojedynczo i oczywiście tak celnie, a wracaając do sprawy to właśnie do tego celu najlepszy shot do takich rzeczy, bo jest tani, to Shotgun 401C - LONG z tanich militari, nawet całkiem dobre wykonanie i parametry, ale po takich akcjach z kikunastoma kulkami licz sie z tym że HU bedzie zjechane na AMEN. Więc lepiej kupić w kiosku za no powiedzmy 30zł, ale trzeba sie liczyć z zacinaniem kulek nawet najlepszej firmy.

Jeżeli pomogłem to super, a jeśli nie to trudno.