Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Oporządzenie

Recommended Posts

Witam wszystkich. Czy ktoś mógłby mi doradzić co kupić na początku zabawy z asg? Wiem że na początku głównie o kieszenie na magi chodzi, ale z czasem chciałbym coś rozszerzyć. Najlepiej byłoby w kamuflażu wz.93. Co jest sensownie kupić żeby nie kupować dwa razy?

A może drogi łaskawca by poczytał troszkę wiadomy dział forum. :bialaflaga: Nie napisałeś nawet na jakie magazynki mają być ładownice. Na początek zabawy to się kupuje najpierw dobrą ochronę oczu , porządną replikę i dobre buty. A dopiero później sam dojdziesz do tego co ci się może przydać w polu.

Widzisz magi od giętki nie wejdą do ładownic dedykowanych do ak i m4. IMHO Najlepsze jest oporządzenie modułowe, które możesz sobie skonfigurować zależnie od terenu i czasu działania. Pasoszelki są wygodniejsze w użyciu z plecakiem.

No i stawiał bym na jakość czyli materiały i wykonanie, a to się wiąże niestety z kosztami.

Edited by memonic1

Lub jeżeli nie masz dużo pieniędzy do wydania możesz kupić sobie Chińczyka, który jeżeli był szyty przez dobre Chińskie rączki, zakładając iż nie będziesz się w tym przedzierać przez różne kolczaste krzaki, ostre skały itp. to powinien wytrzymać do czasu uzbierania odpowiedniej ilości pieniędzy na coś lepszego. Choć jeżeli będziesz dbał o swoje oporządzenie to nawet chińczyk powinien wytrzymać, a do ASG nie potrzebujesz SuperUberProKoszernych Kamizelek Taktycznych za kilkaset złotych w której będziesz biegał kilka godzin 3 razy na miesiąc.

Jednakże jest to tylko i wyłącznie moja skromna opinia. Moje zdanie może różnić się od zdania innych forumowiczów.

Edited by Vender