arczI111 Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Witam Czy do mp5 CM.049J. Można Założyć kolbę stałą? bez żadnych przeróbek ? a może ma ktoś kolbę pasująca do tej mp5? Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) Przypatrz się uważnie i zobacz, że jest zamontowana do .041, który róźni się od .049 blow-backiem. http://www.taiwangun.com/pistolety-maszynowe-aeg/cm-041b.html Edited January 6, 2012 by Crusader Quote Link to post Share on other sites
Matison Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Jak znajdziesz kolbę CM będzie pasować bez problemu tak samo powinno być z JG. W razie kupienia kolby CA [Classic Army] będziesz musiał nieco spiłować wewnątrz by dało się ją nałożyć na body. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Ja ostatnio próbowałem założyć kolbę od JG do CM.041 i niestety nie pasuje. Nie wiem jak ma to się z CA. Najlepiej będzie jak poszukasz od Cymy. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Ostatnio znajomy zakładał stałą kolbę od JG do CM.049 i mówił, że "nie do końca pasuje". Na strzelance miał tą kolbę założoną i usztywnioną na łączeniu taśmą izolacyjną (trzymała się stabilnie). Stwierdził jednak, że da się ją całkowicie dopasować, tylko nie miał na to czasu przed strzelaniem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts