siannko Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Witam, ponieważ mam mały problem z chwiejnością lufy rpk, chciałem kupić sobie stalowe mocowanie lufy, tak, dokładnie to które siedzi w body na nitach. Tu pojawia się pewien problem, czy ktoś wie gdzie takie cudo zdobyć? Szukałem już na allegro, tu na forum i po różnych sklepach lecz niczego nie znalazłem, czy mógłby mi ktoś pomóc, lub powiedzieć gdzie i czy w ogóle widział takie mocowanie? Ewentualnie czy będzie pasować z jakiegokolwiek innego ak i czy gdzieś ktoś widział? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Z ostrego nie kupisz, bo to nielegalne. A cyma stalowego nie robi. Poluj na Boyi w częściach. Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 Czy wszystkie boyi mają stalowe mocowanie, i czy jest lepiej spasowane/wykonane jak w cymie, a najważniejsze, czy po zamontowaniu lufa nadal będzie latać jak dotychczas? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Nie wiem, czy obsada z Boyi będzie pasowała do Cymy. Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 A możesz powiedzieć czym ewentualnie może się różnić i czy da się ją kupić oddzielnie? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Może się różnić szerokością, wysokością i długością, miejscem mocowania pinów itp. Na drugie pytanie odpowiedź już padła. Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Siannko, do RPK pasuje tylko obsada lufy RPK. Możesz zapytać Krakmana skąd wziął części do swojego reksia http://www.taiwangun.com/custom-gun-by-tg/custom-rpk.html, ale nie spodziewaj się, że będziesz w stanie je uzyskać z tego samego źródła Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts