CINcinTM Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Witam Nie dawno sprawiłem sobie CM.041, zaraz potem kilka sztuk magazynków lowcap dla MP5 od SRC. Niestety, nie da się ich zamontować, tzn. po włożeniu maga nie dochodzi on do końca, tudzież nie blokuje się on i łatwo go wypiąć. Hicap CYMY działa bez zarzutu. Czytałem, że konieczne będzie piłowanie magazynków tylko....jak się za to zabrać? Prosiłbym kogoś, kto już spotkał się z takim przypadkiem, o info, czym mam się za to zabrać i w jaki sposób mam to wykonać (jakieś zdjęcia-wskazówki?). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Najprawdopodobniej musisz spiłować zaczep, czyli to wcięcie. http://www.taiwangun.com/magazynki/magazynki-aeg-low-cap/magazynek-low-cap-na-50-kulek-do-serii-mp5-src.html Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Z tego, co ja kojarzę, to Magi SRC są trudnymi przeciwnikami i nie zawsze da je się dopasować. A już zwykłym krakmańskim kłamstwem jest, ze w NIEKTÓRYCH CM trzeba je dopasować. Bo w stocku od ręki do żadnej nie pasują. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 (edited) Witam Mam CM 041 i kupiłem magazynek mid cap od SRC. Nie miałem żadnych problemów po porostu załadowałem kulki i działa. Trochę mocniej się kolebotał ale okleiłem taśmą i jest ok. Nie wiem na czym polega problem. Za mid-capa dałem ok 38 PLN Edited January 9, 2012 by l_isek Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Lowy i CHYBA hi capy nie pasują na 100%. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts