ReNa Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Podejrzewam iż niestety padł dogłębnie Selektor podczas strzelana dla WOŚP-u jeszcze dychał jak zauważyłem problem jednak po"naszych"manipulacjach zdechł całkiem...Ktoś moze mi pomóc-sam raczej nie rozbiore,a martwi mnie wysyłka do serwisu...chodź mam gwarancje do marca to nie wiem czy to akurat to podlega gwarancji. Selektor przypieliśmy taśmą by nie latał dookoła,najpierw dział na pojedyńczym potem na auto a na końcu padł... Postaraj się pisać trochę bardziej zrozumiale. /LgN Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Jezu, ale bełkot. Napisz to jeszcze raz, błagam. Quote Link to post Share on other sites
Matison Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 (edited) Ja tam coś zrozumiałem :P To tak jak ci dźwignia selektora lata to ściągnij osłonę (tą na dźwigni selektora) i pod spodem masz śrubkę i ją dokręć powinno pomóc (tylko patrz na jej ustawienie by równo przykręcić). Jeżeli dźwignia selektora dobrze się trzyma tylko lata i nic się nie dzieje to może po prostu zęby selektora się nie zazębiają z płytką to tylko wystarczy wyjąć GB odpowiednio zazębić i złożyć nic trudnego tylko na spokojnie wyjąć GB sprawdzić ustawienie mechanizmu selektora i na spokojnie całość zamontować z powrotem w replice. Tylko trochę myślenia i spokoju. Jeżeli ani pierwsze ani drugie nie pomoże to pewnie coś w GB padło ale to jest najmniej pewne w GB z Cymy. Edited January 11, 2012 by Matison Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts