Trzmiel Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Hej, mam taki mały problem, do tej pory używałem baterii przeznaczonych do stock pipe'ów bez problemów, kiedy wczoraj dostałem paczuszkę z lipolami turnigy (do prowadnicy kolby) powstał problem. One się nie mieszczą (do prowadnic przeznaczonych do lipo)! Brakuje na oko (i suwmiarkę) ok 0,5mm. Pamiętam, że ktoś na forum kiedyś chwalił się swoimi poszerzonymi prowadnicami, ale nie mogę teraz tego znaleźć. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiercić/rozszlifować na całej długości? Jedyne co mi wpadło do głowy to wytoczyć odpowiedniej długości walec z drewna i stoczyć jego końcówkę na ok 1,5cm tak aby wsadzić w mocowanie wiertarki stołowej i obkleić go papierem ściernym. Ma ktoś jakiś lepszy pomysł? Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Profesjonalnie, gładko, równo i szybko zrobiłbyś to na tokarce.... Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 Profesjonalnie, gładko, równo i szybko zrobiłbyś to na tokarce.... Pozdrawiam. Ok, zaraz sobie takową zamówię... A tak serio to fakt, muszę się chyba uśmiechnąć do jakiegoś tokarza. Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Pytałeś jak :) Masz odp. Jak nie znajdziesz to zapraszam. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts