Kamilos944 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Witam, a więc jestem posiadaczem szkieletu gearboxa z repliki JG III Gen. I mam pytanie czy mógłbym tam założyć M135? M140? Dodam że wymieniłem silnik, zębatki na helikalne, łożyska na metalowe ślizgi, głowice tłoka i cylindra na SHSa metalowe, płaskie, prowadnicę sprężyny ze zwykłej na łożyskowaną oraz Tłok na SHSowski z 15 metalowymi zębami. Tak więc czekam na wasze odpowiedzi. Pozdrawiam Kamil Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 mam pytanie czy mógłbym tam założyć M135? M140? Mógłbyś. M140? Mógłbyś. Ale pewnie źle sformułowałeś pytanie i miałeś na myśli "czy to wytrzyma?". Powiem Ci - nikt tego nie wie, to loteria. Quote Link to post Share on other sites
Mike007 Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 dokłądnie, ja bym co najwyzej włożył 125 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts