LaxerN Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Siema. Co sądzicie o replice M4A1 CQB BI-3081D firmy BOYI? Chciałbym kuipić ją mojemu 11-letniemu bratu na urodziny. Oczywiście będzie strzelał do tarczy a nie chcę mu kupować czegoś za 300 zł. Co o niej myślicie? Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Myślimy żebyś otworzył temat na temat tej repliki, a poza tym 11 lat to chyba jeszcze za mało na replikę. Link to post Share on other sites
Stalker Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Kup mu klocki Lego, nie psują się i raczej nikogo nimi nie uszkodzi. :cool: Link to post Share on other sites
LaxerN Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 Po pierwsze nie ma tematu o tej replice. Po drugie on o tym tak marzy, w kółko gra w COD-a emczwórkom i w bf3. W kółko truje rodzicom o replikach asg. Chce im oszczędzić cierpienia, a mi i im kasy. Założe mu osiem par okularów ochronnych i dam deske z namalowaną tarczą. Powiedzcie co o niej sądzicie lub dajcie linka do tematu o niej. Link to post Share on other sites
arend Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Albo leń albo kłamczuch. Jest 118 tematów wzmiankujących o tej replice. Link to post Share on other sites
Recommended Posts