Dogtag Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Witam. Kupiłem w Gfc Eotech'a firmy Element, niestety po jakimś czasie przestał działać czerwony pkt. celowniczy, zielony działa normalnie. Niestety gdzieś zapodziałem paragon więc z gwary nici. Spotkał się ktoś z czymś takim? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Witaj.Często się to zdarza w replikach kolimatorów,sam to osobiście przeżyłem.Bez paragonu raczej nic nie zdziałasz.Ja bym na twoim miejscu do nich zadzwonił.Na pewno mają ciebie gdzieś w bazie danych. Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Próbowałeś na nowych bateriach? Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted January 17, 2012 Author Report Share Posted January 17, 2012 Naturalnie. Moje pierwsze podejrzenie padło na baterie, ale niestety to nie ich wina. Jeśli chodzi o kontakt ze sklepem to kupowałem w stacjonarnym, więc nie mam raczej na co liczyć jeśli chodzi o bazę danych. No chyba że mówisz o archiwizowanych paragonach, ale raczej są marne szanse na znalezienie tego. Quote Link to post Share on other sites
Hatch Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 .Na pewno mają ciebie gdzieś w bazie danych. Wydaje mi się, że po "gdzieś" powinna być kropka :) Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Mój eot 551 nie dość że przestał reagować czasem na włączniki to wyczyniał cuda ( łacznie ze zgubieniem zielonego ) Po rozebraniu okazało się, że przewody którymi był lutowany były ponadłamywane. Polutowałem nowe kabelki ( pojedyncze żyły z kabla niskooporowego ) i zaczął banglać całkiem znośnie. Natomiast znajomkowi polutowałem eota na taśmą ( krawatem ) zasilającą napęd cd-rom. Odezwij się na priv jakby co, może coś zaradzimy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts