piotrekltk Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Dzisiaj zakupiłem Batesy, pierwszy kontakt bardzo bardzo fajny. Sztywne, wygodne, lekkie. Wyglądają na wytrzymałe, ogółem fajnie się prezentują. Zobaczymy co będzie za kilka miesięcy:) Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Jeszcze jedno pytanie, bo na forum trekkingowym polecili... BW2005. Więc, biorąc pod uwagę moje poprzednie wymogi, jakie buty bardziej do nich pasują, te Haixy czy Kupczaki wz.928? Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Jeśli możesz dorwać Kupczaki to je bierz, ale tylko Kupczaki. Żadne Demary (choć złe też nie są) czy tez Wojasy. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Haixy, które miałem, miały sztywną podeszwę i na śniegu/lodzie bywały śliskie. Quote Link to post Share on other sites
Bronik Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Ostatnio postanowiłem kupic kolejne buty, moja żona to juz nie ma do mnie siły. Oczywicie nie mogłem kupić nic innego jak Batesy - dla mnie nr 1, jeśli chodzi o buty. Wytłumaczyłem jej, że są mi bardzo potrzebne i na szczęście zrozumiała. Nie są to takie tanie buty, więc trzeba było wytłumaczyć dlaczego je muszę kupić. Ehh te kobiety.. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Nie są to takie tanie buty Popatrz sobie na ceny Meindli, Lowa... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts