Guest (ID:6452) Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Nie, gumka HU nie psuje sie od przechowywania z hopkiem wyregulowanym. Nie, benzyna ekstrakcyjna nie uszkadza gumki HU. Nie powtarzajta legend zasłyszanych od innych zielonych. jakie ma znaczenie czy mag ma mniej szy więcej niż 300 kulek? Jak ma mniej to nie hi cap a jak więcej to hi cap? Ten podział nie działa tak. Link to post Share on other sites
Ecek Posted January 23, 2012 Author Report Share Posted January 23, 2012 (edited) Masz mundur Helikona, prawda? Czyli nie masz Multicama To fakt, to jest Helikon. Gdy kupowałem zostało mi powiedziane, że to multicam... Czyli jak nie multicam to co? Camogrom? Dzięki za zdjęcia OFF - przydadzą się. Oprócz butów (które już mam, czarne) będę resztę starał się skompletować w oliwce. Chyba, że natrafię na komplet w Ranger Green - to będzie gites. Dzięki wielkie. Wracam do nauki.... Edited January 23, 2012 by Ecek Link to post Share on other sites
Errhile Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Najważniejsze, ze replika działa. Link to post Share on other sites
Ecek Posted January 23, 2012 Author Report Share Posted January 23, 2012 Najważniejsze, ze replika działa. To słuszna uwaga - działa aż miło. Muszę ją tylko wyregulować jeszcze dla optymalizacji osiągów... Snuję już plany na dalszą przyszłość - w tym sezonie na pewno całego sprzętu nie skompletuje, może nawet i w następnym także nie... Ale odkąd obejrzałem w wieku 14 lat (daaaawno temu) Black Hawk Down zawsze chciałem mieć taką eMke i mundur amerykański :) Dzięki jeszcze raz - proszę o zamknięcie. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts