Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wybór Repliki

Recommended Posts

Witam

W zasadzie nie jestem w ogóle doświadczonym graczem ASG. Jednak brałem udział w paru strzelaninach z paroma znajomymi dla po prostu zabawy i odrobiny rywalizacji. Graliśmy parę razy ( ja nie mając jeszcze swojej repliki korzystałem z pożyczonej od znajomego) za każdym razem był to inny rodzaj repliki i najbardziej odpowiada mi snajperka. Grałem nią pierwszy mecz, bardzo mi się to spodobało dużo adrenaliny i przede wszystkim mnóstwo zabawy. Wieczorem usiadłem do komputera i zacząłem czytać o ASG. Musze przyznać strasznie mi się to spodobało i brałem udział w następnych paru strzelankach ze skutkiem takim że

teraz mam zamiar zakupić ową snajperkę.

Zastanawiałem się nad taką jaką ma mój znajomy(też z nią zaczynał zabawę) mianowicie:

http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-928-WARRIOR-I-SNIPER-SET-z-dwojnogiem-luneta-i-montazem-.html

Jest o niej bardzo wiele pozytywnych opinij i strasznie mi się podoba strzelanie z niej i jej wygląd :). Ale nie jestem pewny czy ona będzie dobra dla początkującego.

Czy są inne repliki polecane dla początkujących? Nie za drogie nie przekraczające ceny 600 zł i wolał bym też uniknąć replik bez lunety ponieważ to by był kolejny drogi zakup a nie mam zbyt dużo pieniędzy.

Coś słabo czytałeś :icon_biggrin:

Airsoft extreme jako zło stoi tylko za szatanem i naszym rządem. O tej "snajpie" jest dużo pozytywnych opinii bo poniżej 3 kasują ;)

Snajperki są co najmniej za 1,5 koła.

Do 600 zł RK BOYI.

Edit, kropki na końcu nie dałem.

Edited by Gregoriian21
Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Temat poruszany pierdyliard razy. Poszukac tylko trzeba. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...