Xsanio Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Witam W zasadzie nie jestem w ogóle doświadczonym graczem ASG. Jednak brałem udział w paru strzelaninach z paroma znajomymi dla po prostu zabawy i odrobiny rywalizacji. Graliśmy parę razy ( ja nie mając jeszcze swojej repliki korzystałem z pożyczonej od znajomego) za każdym razem był to inny rodzaj repliki i najbardziej odpowiada mi snajperka. Grałem nią pierwszy mecz, bardzo mi się to spodobało dużo adrenaliny i przede wszystkim mnóstwo zabawy. Wieczorem usiadłem do komputera i zacząłem czytać o ASG. Musze przyznać strasznie mi się to spodobało i brałem udział w następnych paru strzelankach ze skutkiem takim że teraz mam zamiar zakupić ową snajperkę. Zastanawiałem się nad taką jaką ma mój znajomy(też z nią zaczynał zabawę) mianowicie: http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-928-WARRIOR-I-SNIPER-SET-z-dwojnogiem-luneta-i-montazem-.html Jest o niej bardzo wiele pozytywnych opinij i strasznie mi się podoba strzelanie z niej i jej wygląd :). Ale nie jestem pewny czy ona będzie dobra dla początkującego. Czy są inne repliki polecane dla początkujących? Nie za drogie nie przekraczające ceny 600 zł i wolał bym też uniknąć replik bez lunety ponieważ to by był kolejny drogi zakup a nie mam zbyt dużo pieniędzy. Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 (edited) Coś słabo czytałeś :icon_biggrin: Airsoft extreme jako zło stoi tylko za szatanem i naszym rządem. O tej "snajpie" jest dużo pozytywnych opinii bo poniżej 3 kasują ;) Snajperki są co najmniej za 1,5 koła. Do 600 zł RK BOYI. Edit, kropki na końcu nie dałem. Edited January 22, 2012 by Gregoriian21 Link to post Share on other sites
OFF Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Bazę pod snajperkę możesz kupić taniej,ale tuning dużo Cię wyniesie. Do 600zł dobre jest CM003 na przykład. Do tego zmiana gumki HU na początku i będziesz zadowolony ;) Link to post Share on other sites
Gandziej Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Akurat z Warriora można skleić całkiem porządną snajperkę, ale wychodzi kilkakrotnie drożej, dużo grzebania. I ja polecam tutaj RK od Boja, masz full metal, replikę która na prawdę dobrze wygląda i strzela. Link to post Share on other sites
Deadmaster Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Jak koledzy wyżej odradzam ten sklep jak i rozpoczynania przygody z air softem od takiej repliki... Jeśli jednak koniecznie chcesz się pobawić w "snajpera" to radzę kupić m14 cymy http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-032-wooden-style.html + montaż + lunetę. Kolega ma i sobie chwali. Link to post Share on other sites
harry1994 Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Miałem M14 Cymy i jest dosyć fajnym rozwiązaniem ,moja miała w stocku 350 fps i ładną celność . polecam też RK od boyi każde ,miałem dwa 01 i 02 . Link to post Share on other sites
arend Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Temat poruszany pierdyliard razy. Poszukac tylko trzeba. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts