Jacek GROT Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Czołem dziewczyny! W zasadzie temat jest skierowany bardziej do Gdyńskiego okręgu wojskowego naszej Formacji ; ) Co wy na to, abyśmy wbili się do Was w terminie 25, 26, 27 maj? - powinno już być po maturach :) A ja mam nadzieję że nie wyznaczą mi wtedy terminu obrony licencjata... Chętnie najechali byśmy pomorze, zostawili u Was trochę kompozytu, wsparli lokalne gorzelnie i rozwiązali problem niżu demograficznego (mamy nadzieję że ładnych niewiast u Was tez nie brakuje)... :D Czy macie możliwość załatwienia niskim kosztem jakiegoś terenu na weekend, gdzie mogli byśmy wspólnie rozbić obóz, rozpalić ognicho i ewentualnie się nastrzelać, bądź też zrobić patrol W.S.W. (Wiadro, Szmata, Woda) ? Mile widziane w pobliżu jeziorko i las... Ja sądzę że 5-10szt ogrów ze sobą bym zabrał, zresztą temat wypadu do Was był już wspominany. Sprawa transportu, to już nasz problem, ale pewnie jakoś się zabierzemy. Oczywiście, postaramy się odwdzięczyć i zaprosić Was do Nas na jakiś ciekawy zlocik/ manewry. Czekam na propozycje i zachęcam wszystkich członków formacji do dyskusji... :) Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Termin i pomysł jak najbardziej OK :icon_biggrin: Wrzuciłem już do siebie na forum żeby ustalić kilka konkretów i pomyśleć o organizacji. Teren w pobliżu lasu raczej się znajdzie. Z jeziorkiem może być problem, ale zobaczymy co da się zrobić. 3 dni to kupa czasu, także postaramy się fajnie go zorganizować. :icon_razz2: Nudzić się raczej z nami nie będziecie :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 No i fajno. A temu jakiś pojemniejszy zbiornik z H2O potrzebny, co by było gdzie jaje zamoczyć. Koniec maja/ początek czerwca to zazwyczaj mamy wysokie temperatury... A łazić 3 dni w szpeju bez kąpania się to lipa trochę :D Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 No nie ma nawet takiej opcji, abyśmy się nudzili :icon_razz2: Szykujcie się na potężną dawkę śmiechu :icon_razz2: Rzecz jasna Wy nocujecie z nami w obozowisku? :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Rzecz jasna Wy nocujecie z nami w obozowisku? :zastanawia: Oczywiście :icon_razz2: Zresztą teren będzie pewnie oddalony kilkadziesiąt kilometrów od 3-miasta, także tak będzie nawet nam najwygodniej. :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted February 1, 2012 Author Report Share Posted February 1, 2012 Wiesz, Tomek już chce się z Wami przespać :P Ale nie przejmujcie się, on tylko straszy, a jak przyjdzie co do czego to ucieknie :D Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 HAHAHA ... prześpimy się razem wszyscy :icon_razz2: Skoro będziemy kilkanaście kilometrów od 3-miasta ... Dobra nie będę owijał w bawełnę: kupimy tam piwo i będą jakieś panienki? :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Browarek się zorganizuje :biggrin: A panienki, hmmmm..... Załadujemy się na Stara i pojedziemy na łowy po okolicznych wsiach xD Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Czyli nasz skład zaopatrzeniowy (sklep) będzie blisko? :icon_biggrin: Może podać linka do swojego forum - zarejestruje się i czasem coś się udzielę :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Ogarniam łączność! XD Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 (edited) Czyli nasz skład zaopatrzeniowy (sklep) będzie blisko? :icon_biggrin: Z pierwszych doniesień, z oficjalnego tajnego rozpoznania wynika że niedaleko znajduje się super-sam. "W sklepie mają piwo, żołądkową, kiełbasę i gumki." Także wszystko co potrzeba jest xD Ogarniam łączność! XD Wiadomo... Węgorz lubi antenki i te sprawy xDD Edited February 8, 2012 by Sab93 Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 "Niedaleko" znaczy ile? Nieść dwie skrzynki piwa przez 3km nie jest wesoło :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
tokar92 Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Tomek co ty gadasz :D ja nawet po piwo poszedł bym z 10km :D Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 to może zaproponuję czysty spirytus? wychodzi mniej do noszenia... Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Wiesz Tokar - nieś piwo, a 50 piw ... jest różnica? :icon_razz2: Węgorz - to my armia Ruska czy Polska? :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
tokar92 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Tomciu piwa w ZPG i do przodu :D Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Tokar - :blink: powodzenia, chcę zobaczyć jak je niesiesz ... Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Jedno autko na pewno będzie dostępne. Podjedzie się, kupi, załaduje i będzie po problemie :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 spirytus zawsze można rozcieńczyć do 40% ; ) ruskie soldaty, poljaki, jeden czort Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 A pójdziemy na balety gdzieś :cool: ? Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 Hahaha, ale kozak xD Nie zapominajmy, że jedziemy też nieco postrzelać/ wymienić doświadczenia Tomaszu :) Znając życie w dzień będzie nieznośnie gorąco, więc naszą militarną część spotkań, trzeba będzie przenieść na wieczór/noc, co niestety nieco wyklucza udział w wiejskich "potańcówkach"- co zresztą pewnie wszyscy lubimy :D Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Koniec maja / początek czerwca - takich strasznych upałów to bym się nie spodziewał w tym okresie. Choć kto wie? :icon_razz2: Będzie czas na działanie, będzie i na FUN oraz chlanie. Pozostaje tylko to właściwie rozplanować :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Z moją głową i resztą innych głów damy radę :D No i mam nadzieję, że kopsniemy się na plażę, bo tam dupencje mogą być, a przy okazji zwiedzić jakieś miasto :wink: Quote Link to post Share on other sites
Miles55 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Tomek, nie poznaje Cię!!! Na balety?! Zawsze to ja męczę w tej sprawie tyłki :P Ale racja... do trójmiasta poszedł bym na jakieś konkretne balety. Nie zawsze ma się okazje być w okolicy :D Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Teren jest około 30 km oddalony od 3 city. Transport raczej załatwimy. Więc będzie możliwość podjechania do 3 city :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts