Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M4A1 BOYI BI-3181AB Tuning

Recommended Posts

Witam, a wiec tak. Posiadam replikę http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-104-karabin-M4-A1-z-Granatnikiem-.html, wiem że to był fatalny pomysł zakupu tego modelu, ale cóż stało się. Teraz kieruję się z prośbą to:

-Co mogę zrobić aby poprawić moc repliki.

-Jakie zastosować części, lub czy jest jakaś opcja tuningu.

Oczekiwałbym sensownych odpowiedzi, jestem zielony i chciałbym się zacząć konkretnie bawić w ASG. Ceno do 300 zł.

Pozdrawiam.

Witam, a wiec tak. Posiadam replikę http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-104-karabin-M4-A1-z-Granatnikiem-.html, wiem że to był fatalny pomysł zakupu tego modelu, ale cóż stało się. Teraz kieruję się z prośbą to:

-Co mogę zrobić aby poprawić moc repliki. Pluć kulkami, pewnie mocniej walną:P

-Jakie zastosować części, lub czy jest jakaś opcja tuningu. Kupić nową.

Oczekiwałbym sensownych odpowiedzi, jestem zielony i chciałbym się zacząć konkretnie bawić w ASG. Ceno do 300 zł.

Pozdrawiam.

Taniochów nie ma co tuningować, bo teraz czy za miesiąc Ci *** i będzie kasa kozie pod ogón.

Kolego, w pełni rozumiem Twój problem, ale niestety praktycznie nic nie da się już zrobić. Na wymianę wszystkich podzespołów, które koniecznie musiałbyś wymienić, wydasz więcej, niż na nową replikę. Dodatkowo, nawet wtedy, nie masz pewności, że coś nie padnie.

Jeżeli chcesz "bawić się konkretnie", to odsprzedaj to tak szybko, jak się da. Najlepiej komuś, kogo nie znasz. Jeżeli ma gwarancję (przynajmniej na papierze), to powinieneś odzyskać część inwestycji. Wtedy zbieraj pieniądze, przynajmniej do poziomu ceny tego "cacka". Wtedy już jakieś 028 możesz szukać, co pozwoli Ci brać udział w poważnych strzelankach.

Edited by Lookit
Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Problem poszuszany wielokrotnie. Wystarczy poszukać Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...