Fredka Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Mam 1 pytanie ponieważ kupiłem replikę z ładowarką i nie wiem czy to jest mikroprocesorowa szukałem w internecie takiej samej ale nigdzie nie ma takiej wtyczka jest na gniazdko angielskie pewnie z Angli jest ale nie wiem. tu jest moje pytanie jak można zobaczyć czy dana ładowarka czy to jest mikroprocesorowa czy tylko szybko ładowarka? Czy znacie jakiś sposób ? Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 na 99,999% i kratę piwa nie jest to mikroprocesorowa. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Krótka piłka.Wrzuć fotkę,to ci powiemy. Quote Link to post Share on other sites
Fredka Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 https://picasaweb.google.com/105758758578298167588/Desktop?authkey=Gv1sRgCK-X5anBr665jAE Quote Link to post Share on other sites
echelon_ Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Mikroprocesorowa raczej. Ale ze względu na szybki czas ładowania darował bym sobie używanie tego bo może ogniwa nadwyrężać. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Stara mikroprocesorówka, wręcz ich pierwsza generacja.Znam je bo swojego czasu dostałem je jako zasilacze stacji ładujących do otoskopów. Ładowarki tego typu bardzo szybko wycofano z rynku ze względu na powtarzające się kłopoty z przegrzewaniem pakietów. Jeżeli możesz wymień na jakąś inną. Nawet na Batimexa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts