bradley3542 Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Siemka. Szukałem dość długo i nie mogłem znaleźć niczego, może wy mi pomożecie. Macie może jakieś zdjęcia i informacje o polskich oddziałach podczas wojny na Bałkanach ? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) Film - Demony Wojny według Goi. Tam widzisz wszystko czego używali :icon_razz2: A tak to polecam gazetkę "Polska Zbrojna" :biggrin: Edited January 31, 2012 by Tomek_GGRS Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Film - Demony Wojny według Goi. Tam widzisz wszystko czego używali :icon_razz2: No, na przykład Radom Hunterów i AKSów? :P Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Był już odpowiedni temat... http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/116594-ifor/ Quote Link to post Share on other sites
Murek Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Jeśli jesteś zainteresowany, to mam w PDF-ie około 200 stron artykułów z GW (jeśli interesuje Cię propaganda w pełnym tego słowa znaczeniu :) ) ogólnie o latach 91-95 na Bałkanach, oprócz tego mam numery archiwalne MMS-a dotyczące działań PKW (głównie tu o Bośnię chodzi). Zostało mi z magisterki ale mogę się podzielić, porobić skany itd. Zapraszam na PW o ile tego typu materiały uznasz za potrzebne. Quote Link to post Share on other sites
bradley3542 Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 Bardzo bym prosił :) Wysłałem PW z adresem mailowym już jakiś czas temu :) Jeżeli nie doszedł to proszę wysłać materiały na bradley3542@o2.pl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts