Anadalf Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Witam, złożyłem zamówienie na www.taiwangun.com, lecz niestety - pomyliłem się i złożyłem dwa podobne zamówienia. Chciałbym się dowiedzieć, czy można w jakiś sposób anulować jedno ze zamówień czy wystarczy po prostu zapłacić za to właściwe? Link to post Share on other sites
gonzo528 Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Skontaktuj się jak najszybciej ze sklepem i poproś o anulowanie jednego z zamówień. Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Myślę że obsługa zorientuje się że to dwa te same zamówienia. Ale tak jak napisał gonzo skontaktuj się z nimi jak najszybciej. Link to post Share on other sites
szmerglu Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Z takimi sprawami to do sklepu, nie forum... Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts