Caballor Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Witajcie, jest sprawa Potrzebuję informacji na temat tego jakich granatników używa współczesny Specnaz (nie mówię tu o RPG :]). Najlepiej by było gdyby to była osobna broń, od razu przejdę do konkretów - musi być dość bez awaryjny, sprawdzona tania firma (tak do pięciu stów jakby się udało to byłoby cacy) i tak jak mówię Specnaz musi go używać - nie zdziwię się jak mi takiego nie znajdziecie, więc piszę od razu, że jeśli takich nie będzie to jakiś granatnik podczepiany na AK serii CM (konkretnie model CM.040), jak wygląda taki montaż, jakieś proste informacje mi się przydadzą. I żeby było stosunkowo tani (nie będę go często używał). Za wszelką pomoc dziękuję, pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Ale jaki Specnaz? Który Specnaz? Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Granatnik podczepiany do AK to GP-30. Pewien użytkownik robi takowe na forum. Wystarczy poszukać. Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 KA też robi gp30. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Jeżeli masz cm.040 to bierz GP30. http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/120434-gp-30-czyli-zrob-to-sam/page__st__40__p__1626804__fromsearch__1#entry1626804 Quote Link to post Share on other sites
Caballor Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 Powietrzne Siły Szturmowe WDW. O ten Specnaz mi chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts