Susinron Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Witam, Chciałbym zasięgnąć aktualnych informacji na temat tego sklepu. Przymierzam się do zamówienia tych rzeczy: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Accessories_Conversion_Kits_AEG_Shooter_36_to_M16_Magazine_Adaptor.htm http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Accessories_Scopes_and_Sights_AEG_G_P_552_Type_Dot_Sight.htm Zazwyczaj korzystam z ehobby i uncomapny ale tam nie ma tych rzeczy. Chciałem zapytać jak działa ten sklep? Czy ktoś ostatnio coś z niego zamawiał? Jak jest z fakturami zaniżają czy nie koniecznie? Widzę też, że mają sporo replik, które w innych miejscach dawno są wykupione i to budzi moje podejrzenia. Słyszałem, że mają bardzo drogą wysyłkę mimo tego, że to sklep z Hong Kongu, czy to prawda? Na ehobby za ponad 4 kg karabin w pudle na 130cm chcieli 90 dolarów za wysyłkę z upustami. Z tego co mi podawał znajomy za ten kolimator i przejściówkę kazał liczyć 70$ za wysyłkę. Nie mam tam konta nie jestem w stanie potwierdzić. A specjalnie też nie chcę zakładać tylko po to. Pozdrawiam Sus. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Szybciej byś konto założył i sprawdzić koszt przesyłki, a w odpowiedni dziale opinie o sklepie, niż napisał ten temat. Quote Link to post Share on other sites
Vilreen Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) Ja za przesyłkę repliki zapłaciłem 40$ more less, dostałem upust chyba 3 albo 5% za płatność przelewem. Była to przesyłka airmailem. Przesyłka kurierska kosztowała wtedy 120$, więc podziękowałem. Dostałem parę gratisowych naszywek i sporo naklejek, replika przyszła w idealnym stanie. Jestem zadowolony i sklep mogę polecić:) Edited February 5, 2012 by Vilreen Quote Link to post Share on other sites
Susinron Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 Lesiu wymiatasz mnie czasami:D Ale dzięki za poradę. Apropos tej wysyłki za 40$ airmailem jaki jest czas dostawy? Ile czekałeś od momentu zapłaty przelewem do otrzymania repliki w domu? Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Ja za przesyłkę repliki zapłaciłem 40$ more less, dostałem upust chyba 3 albo 5% za płatność przelewem. Była to przesyłka airmailem. Przesyłka kurierska kosztowała wtedy 120$, więc podziękowałem. Dostałem parę gratisowych naszywek i sporo naklejek, replika przyszła w idealnym stanie. Jestem zadowolony i sklep mogę polecić:) Ile wyniósł Cię koszt takiego przelewu i z jakiego banku "lałeś" kasę? Quote Link to post Share on other sites
Vilreen Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Kumpel robił przelew, z Citibanku. Nie przypomnę sobie w tej chwili ile kosztował dokładnie, musiałbym się dopytać. Ale wydaje mi się, że Twój bank z przyjemnością poinformuje Cię ile taka przyjemność będzie Cie kosztować:P Quote Link to post Share on other sites
Susinron Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 A czy możecie napisać czy obniżają kwotę na fakturze?:P Bo odnoszę wrażenie, że każdy się boi o tym pisać:D Jeżeli tak to czy maja stałą wartość czy ile się poda czy jeszcze coś innego? Z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Vilreen Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Zdecyduj się czy piszesz do mnie na PW czy tutaj:) Obniżają ile chcesz, musisz tylko napisać im maila. Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) Ja za przesyłkę repliki zapłaciłem 40$ more less, dostałem upust chyba 3 albo 5% za płatność przelewem. Była to przesyłka airmailem. Przesyłka kurierska kosztowała wtedy 120$, więc podziękowałem. Dostałem parę gratisowych naszywek i sporo naklejek, replika przyszła w idealnym stanie. Jestem zadowolony i sklep mogę polecić:) Czyli jak zrobię przelew poprzez PayPal to na zniżkę nie ma co liczyć? Edited February 5, 2012 by matheews Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Jak zapłacisz Paypalem to wtedy wysyłają tylko kurierem, przynajmniej jakiś czas temu tak było. Czyli przy małych rzeczach się nie opłaca. Quote Link to post Share on other sites
Susinron Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 Ja płacił bym przelewem bo mam konto walutowe gdzie mogę kupić dolary bez spredu także spróbuję przelew i tą wysyłkę tańszą 2 tygodniową bo chce zminimalizować koszt zakupu tych 2 rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
ziomekx42 Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 chcę kupić z tego sklepu karabin i boję się że jeśli wpłace 1500zł to nie będę mógł odzyskać kasy, jest możliwość odzyskania pieniędzy które im wyśle jeśli wystąpi jakiś błąd i nie dostane paczki? Quote Link to post Share on other sites
Scharmi Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Ile zazwyczaj zajmuje dostarczenie przesyłki wysłanej pocztą (tańsza opcja). Na stronie jest napisane, że 2-4 tygodnie, jak się ma to do rzeczywistości? Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 (edited) Zamawiałem niedawno jakiś drobiazg i z ominięciem odprawy celnej trwało to około dwóch tygodni. Edit. Sprawdziłem. Zamówienie złożone 24.07 (pn), odebrane 7.08 (pn). Edited August 28, 2017 by gratek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts