czaczosz Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) Witam. Ostatnio kumel zabral mnie na poligon i pierwszy raz w życiu mialem okazję postrzelać asg. wrażenia niesamowite. Dostalem ak47 warte okolo 900zl i po krótkich instrukcjach zaczela sie zabawa. Gram czasami w paintball ale asg bije go na glowę. dlatego rodzi sie pytanie. czy ktos mi doradzi co mogę kupic do 150zl. Wiecej nie mogę wydać ponieważ jestem studentem a wiadomo jak to u nas z kasą. Czy warto kupywac coś za takie pieniądze http://allegro.pl/karabin-elektryczny-ak47-cm022-hicap-200kulek-asg-i2084363482.html Proszę o opinię. Tak za 150 złotych można kupić słownik który pomoze napisać jedno zdanie poprawnie. Repliki za tą cenę to raczej sprężynowa strzelba. Arend Edited February 5, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Polecam zapoznać się z treścią przyklejonych tematów z tego działu oraz regulaminem. Mam nadzieję że sam dojdziesz do miejsca w którym popełniłeś błąd zakładając ten temat. Link to post Share on other sites
Lookit Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 022 to wyrzucenie pieniędzy w błoto! Teraz jest zimno, więc strzelanki są w większości odwołane. Żeby się ganiać w śniegu, to trzeba być do tego przygotowanym sprzętowo. Realnie, to zaczniesz się strzelać w marcu-kwietniu, a to oznacza, że może dozbierasz do 028 http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-028.html z którą już da się normalnie grać. Poza tym pamiętaj, że maski do PB kompletnie się nie nadają do ASG, przynajmniej te tańsze, musisz więc doinwestować w atestowane gogle/okulary. Kolejne informacje wyszukaj już sam. Jest ich od groma na forum. Poza tym, jeżeli masz znajomych, którzy strzelają, to oni powinni Ci doradzić i wybić te 022 z głowy. Link to post Share on other sites
Didi Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Kutwa, koleś, dosłownie dwa tematy niżej jest to SAMO PYTANIE! Link to post Share on other sites
Stalker Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 To jest zabawka. Repliki zaczynają się od ok. 350 zł. Następny temat proszę. Link to post Share on other sites
czaczosz Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 Dobra mam kumpli ale wiekszosc siedzi w paintballu, wiec nie bardzo mi moga pomagac. Jeśli chodzi o strzelanie to gralismy jakies 4 tygodnie temu. Bylo zimno ale temperatura na plusie, wiec sie dalo. Link to post Share on other sites
Recommended Posts