Kavaas Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Witam, Otóż mam takie pytanie. Jaką replikę byście mi polecili do 1000 zł? myślałem nad http://redberet.istore.pl/pl/gampg-gr4-g26-blowback-desert.html ma stok ta replikę lub mógł ją obmacać? czy może lepiej wydać 200 zł więcej i kopic jakiegoś KWA? Preferowałbym M4 ale na wszystkie propozycje jestem chętny :) Link to post Share on other sites
Syriuszzabujca Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Osobiscie polecam ci repliki KWA :) na redberet masz za 949zł o ile się nie myle :) Link to post Share on other sites
Kavaas Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 (edited) mysle nad zakupem g36 od aresa ale jak narazie nie ma go w zadnych sklepach :< sry za post pod postem ale mi myszka szwankuje :< Edited February 14, 2012 by Kavaas Link to post Share on other sites
Kavaas Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 mysle nad zakupem g36 od aresa ale jak narazie nie ma go w zadnych sklepach :< Link to post Share on other sites
Radziul Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 M4 G&G/KWA Link to post Share on other sites
ST1TCH Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Ja stawiałbym na serie LMT min. dostępną na asgshop'ie jest to klasyczny gb od KWA z całkiem przyjemnymi oznaczeniami na korpusie, których eMkom stricte od KWA brakuje. Link to post Share on other sites
Andzia Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 A ja bym poczytał 10 tematów poniżej Twojego. Matko Boska. Link to post Share on other sites
Marcin_Modzel Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 (edited) Ja stawiałbym na serie LMT min. dostępną na asgshop'ie jest to klasyczny gb od KWA z całkiem przyjemnymi oznaczeniami na korpusie Widziałeś te oznaczenia? Oznaczenie jako 6mm nie jest przyjemne. Edited February 14, 2012 by Marcin_Modzel Link to post Share on other sites
OFF Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Widziałeś te oznaczenia? Oznaczenie jako 6mm nie jest przyjemne. W ASG to norma? Link to post Share on other sites
arend Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Dwa powody. Pierwszy temat poruszany pierdyliard razy. Trzoszkę chęci do poszukania i wszystkie odpowiedzi będą znalezione. Drugi to Braki w języku ojczystym, które też radzę nadrobić.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts