RepliPEEL Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Witam wszystkich. Stoję przed wyborem pistoletu do weekendowych strzelanek. Mój budżet wynosi 600 zł (+/- 100 zł). Co możecie polecić w tej cenie? Który wybór będzie najlepszy zakładając, że będę strzelał tylko w czasie ładnej pogody i temperatur powyżej 15*C? Dodam, że niezbędne wyposażenie już posiadam - potrzebuje tylko broni i kabury do niej (ale na kaburę przewidziałem osobne fundusze) Do preferowanych przeze mnie modeli zalicza się przede wszystkim P99 Walther'a i w miarę możliwości taki chciałbym kupić. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 (edited) Rozejrzyj się najpierw tutaj, i poczytaj tutaj. Edited February 21, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
RepliPEEL Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 Rozejrzyj się najpierw tutaj, i poczytaj tutaj. Już to zrobiłem przed napisaniem posta. Niczego nowego się nie dowiedziałem. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 P99 to tylko Maruzen, nic ciekawego prócz niego nima. Ale jak nie koniecznie to cokolwiek z TM. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Cokolwiek Tokyo Marui. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Jak wyżej. A jeśli chodzi o model, to proponuję postarać się obmacać klamki, których zakup się rozważa, bo nie wszystko wszystkim pasuje - Mi świetnie się celuje z 5-7, a z USP beznadziejnie - komu innemu - wręcz przeciwnie. Pozdrawiam, Lao Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts