Wyso Posted February 27, 2012 Author Report Share Posted February 27, 2012 Musiał bym być idiotą żeby nie prosić o zamknięcie tematu. Po 2 po co miałbym podszywać się po kuzyna. Proszę nie sugerować takich indywidualnych myśli! I jeszcze po co miałbym robić sobie kłopoty z prawem. Link to post Share on other sites
patch Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Idźże, idźże... Link to post Share on other sites
KmR Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 @Wyso, kuzyn chyba Ci też miejscowość zmienił. Wybaczcie Oftopa :) Link to post Share on other sites
minus25 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Po co miałbyś? Bo zorientowałeś się że wyszedłeś na .. mało oczytaną osobę. I lepiej zwalić wszystko na kuzyna niż przyznać się do głupiego pomysłu. A kłopoty z prawem- broniłeś się rodzinnym prawnikiem, więc "nie łamałeś prawa". Mówię że to TY robiłeś, TWÓJ pomysł, bo konto Twoje. Nie będę przeprowadzał śledztwa kto komu pożyczył konto. Ja proszę moda o NIE zamykanie tematu- dobrze by było żeby takie pomysły już nikomu nie przychodziły do głowy... Edited February 27, 2012 by minus25 Link to post Share on other sites
Kazik94 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Wyobrazni i rozumu, po c.holere robic niewiadomo jakie kombinacje z gigantyczna mocą?! Pomysl czasem o innych graczach ze mozesz im sprawic bol.. albo powaznie zranic i nieszczescie gotowe. Link to post Share on other sites
TheHarpun703 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 A tak poza tym - to rejestracja trwa makymalnie 3 minuty, więc nie rozumiem sensu porzyczania konta ;/ Link to post Share on other sites
Wolo Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Już kilka razy słyszałem , czytałem jak to Policja zgarnęła komuś replikę czy wiatrówkę : " Bo to na broń można przerobić ", a tu "palne ASG " :blink: . A może koledzy pozwolą strzelać do siebie z wiatrówki , tez Air Gun a ołów jest raczej Soft i przeważnie ( bo bywają i powyżej ) zgodnie z prawem Ek<17J . Tylko już za to grożą co najmniej zawiasy , za produkcję broni kilka latek + produkcja "amunicji" ( na longu kulka 0,4g podejrzewam że przekroczyłaby sporo 17J ). Wyrób Własny kbkASG . Oj ten "prawnik" musiał wywieźć z domu sporo masła i chabaniny ... Wyso nie chcę nikogo obrażać , ale jakie miasto takie pomysły ( Skąd... ) Edited February 27, 2012 by Wolo Link to post Share on other sites
Dread Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Chcesz mieć palne ASG, to zrób tak jak ten pan: Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Już kilka razy słyszałem , czytałem jak to Policja zgarnęła komuś replikę czy wiatrówkę : " Bo to na broń można przerobić " Jakieś źródło? Tylko już za to grożą co najmniej zawiasy Za strzelanie z plujki <17J? Z jakiej paki? na longu kulka 0,4g podejrzewam że przekroczyłaby sporo 17J A co ma limit w urządzeniach pneumatycznych do broni palnej? Uwielbiam nowych. Serio :D Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 OMG!!! Ten wątek zostaje zamknięty za KARDYNALNE naruszenie zasad regulaminu i nie będzie wkrótce widoczny, co nie znaczy iż zostanie skasowany! Temat zostaje jako materiał dowodowy a użytkownikiem zajmą się wyższe instancje forum. Przypominam o funkcji raportowania takich "kwiatków"! Tyczy się to również założyciela tematu gdyż można raportować własne posty. Użytkownicy nie posiadają możliwości zamykania tematów. P.S. Papugę rodzinnego należy ponownie wysłać na studia gdyż poprzednie chyba przebalował! Ustawa o broni i amunicji jednoznacznie określa sankcje za SAMOWOLNY wyrób urządzeń miotających na proch. Viper Link to post Share on other sites
Recommended Posts