HaryWalker Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 (edited) Mam zamiar zaopatrzyć się w nową replikę na nadchodzący sezon, uznałem że coś eMkopodobnego z długą szyną na górze mi odpowiada. Przeglądając ofertę krakmana, zauważyłem te dwie repliki. Użytkowników proszę o opinie. Dodam jeszcze, że po downgradzie będę używał głównie w pomieszczeniach. EDIT Nach, powinienem wrzucić do "Porownania modeli". Edited February 26, 2012 by HaryWalker Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Powinieneś forum poczytać. Quote Link to post Share on other sites
HaryWalker Posted February 27, 2012 Author Report Share Posted February 27, 2012 Na forum znalazłem informacje tylko o SPR Short.. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 To szukaj dalej. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 W środku to chyba to samo. Bierz co Ci się bardziej podoba. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Pudło. Różnica jest olbrzymia. Poza tym używać karabinu wyborowego w pomieszczeniach, to dosyć dziwny/głupi/niepraktyczny pomysł (niewłaściwe skreślić). Edited February 27, 2012 by 50zyt Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Pudło. Różnica jest olbrzymia. Poza tym używać karabinu wyborowego w pomieszczeniach, to dosyć dziwny/głupi/niepraktyczny pomysł (niewłaściwe skreślić). Z przymusu musiałem ostatnio po budynku z M16 biegać, czysta katorga ;) Lepiej już coś typu CQB do budynków Edited February 27, 2012 by Attero Quote Link to post Share on other sites
franek700 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 SPR i budynki? hmmm sprawdzaliśmy ta replike prosto z pudła i było około 450fps wiec albo las,albo inna sp. do budynków. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Autor napisał że planuje wstawić słabszą spreżynę więc twój post franek700 to także pudło. ;) Pomijając już wygodę użytkowania. 50zyt nie byłem pewien dlatego napisałem chyba ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts