Nilus Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Witajcie! Jako człek świeży i mający całkiem sporo zapału korzystam z rady kolegi, który mnie tu skierował abym mógł zadać pytanie weteranom. Pytanie tak jak w temacie, chcę zakupić sobie jakąś przyjemną replikę coś dla a'la szturmowca (jakiś przyjemny karabin) cena to max 600 zł jak na razie (później się pomyśli o możliwościach podkręcenia czy ulepszenia) proszę o propozycję ponieważ nie wiem do końca na co trzeba zwrócić uwagę kupując dany model broni. Z góry dziękuję :) Link to post Share on other sites
Didi Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Proszę. Link to post Share on other sites
Perski102 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) Boże ! :sciana: Poszukaj sobie - na forum pada takie pytanie 100 razy dziennie . Jestem za tym , aby przed rejestracją , zieloni zdawali test na szukajkę . Edited February 29, 2012 by Perski102 Link to post Share on other sites
Attero Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 A ja mam cierpliwość i najpierw sam zadam ci pytanie. A replikę jakiego typu byś chciał? Link to post Share on other sites
Kowal9 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Od siebie polecę ci CM.042A :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Jey85 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Kałacha, m-16, g36? hm?;p Link to post Share on other sites
Attero Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Od siebie polecę ci CM.042A :icon_biggrin: A ja na przykład nie widzę sensu płacenia grubej kasy za kałacha w starym systemie, w dodatku z ZnAlu. Link to post Share on other sites
Kowal9 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Sam używam i nie mam mu nic do zarzucenia, oczywiście jeśli będziesz miał możliwość za tę kasę brać full stal to bierz stal :cool: Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Ja od siebie polecę... EjKej forti sewen zwany jako RK-10. Link to post Share on other sites
harry1994 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Coś z RK od Boyi , wybierz tylko sobie tylko model ,miałem RK-02 i mam nadal Rk-01W i polecam ,świetny sprzęt . Link to post Share on other sites
Attero Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Ja od siebie polecę... EjKej forti sewen zwany jako RK-10. RK-10 to AKMS tak gwoli uściślenia :) Link to post Share on other sites
Crusader Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 CM.028... Link to post Share on other sites
Nilus Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 Dwa pierwsze posty z góry, o dziwo używanie szukajki nie poszło mi źle ale w regulaminie jest takie cuś (mniej więcej) "Dalej nie jesteś do końca zadowolony z odpowiedzi? zadaj pytanie" także nie do końca rozumiem co źle zrobiłem :) Odpowiadając na resztę pytań chodzi mi o typ elektryczny, nie musi mieć jakiejś ogromnej szybkostrzelności, jakoś lepiej semi-auto mi podchodzi. Może okaże się to powierzchowne ale przykładam też wagę do wyglądu (takie L85A1, m16 czy m4 to było by miłe:)) Podajecie przykłady a ja w tym serio zielony jestem także możecie jakimś linkiem poczęstować czy coś? (tylko nie do szukajki :P) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Jeśli nie byłeś wystarczająco zadowolony po użyciu Szukajki, to gwarantuję, że bardziej już nie damy rady pomóc.. Poczytaj sobie mniej więcej co drugi temat w dół od Twojego, bo są identyczne. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts