KuzKo Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Witam! Kupiłem Sobie replike Sig Sauer 552 z plastikowym gearboxem. Wiem że zaraz ktoś napisze, że poco kupiłem te gówno, ale powiem tak: Kupiłem, bo na droższy mnie nie stać. Chciałem was spytać, czy da się jakoś go stuningować, i czy sprężyny Gaudera wchodzą w gre ;) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Niestety, replik tego typu sensownie tuningować się nie da. Na rynku brak jest kompatybilnych części z systemem mającym zastosowanie w Twojej replice. Tuningowanie jest możliwe, ale całkowicie nieopłacalne. Jeśli jesteś majsterkowiczem, możesz pokusić się o ulepszenia takie, jakie opisywane są w dziale poświęconym tuningowi tanich replik elektrycznych, ale przyrost osiągów najczęściej nie jest warty poświęconego czasu i środków. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Po włożeniu mocniejszej sprężyny plastikowy gearbox raczej pęknie i będzie po zabawie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts