Kalashnikov Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Czy pin ra-techa rozporowy: http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-gbb/magazynki-i-czesci/magic-pin-usztywniajacy-korpus-ra-tech.html Pasuje i działa w body boyi'a? Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Nie wiem czy pasuje ale ta konstrukcja jest bez sensu. Brakuje dwu szlifów by faktycznie spełniała swoje zadanie. Link to post Share on other sites
Pietracha Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Czemu? Używam w emce G&P i działa. W znacznym stopniu likwiduje luz pomiędzy górnym i dolnym body a o to głównie mi chodziło. Nie wiem jak w Boyi ale w G&P musiałem odrobinę rozwiercić otwory na piny. Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Nie wiem czy pasuje ale ta konstrukcja jest bez sensu. Brakuje dwu szlifów by faktycznie spełniała swoje zadanie. A możesz rozwinąć swoją myśl, bo mnie to zaciekawiło, a że jestem posiadaczem pinu , dla tego się pytam... Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Jesli nie zapomnę to jutro przedstawię swoje tezy wraz z rysunkiem. Jest środek nocy i nie chce mi się rysować. Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Z niecierpliwością czekam na obiecany rysunek, tezę... Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Proszę bardzo. Części zewnętrzne powinny być zwężone w miejscu, w którym wchodzą do zaczepu górnego body. Jesli nie są to zaczep w momencie sciskania śruby jest rozciagany co ułatwia jego uszkodzenie a dwa, zę niezwężone części zewnętrzne nie pozwolą tak naprawdę cofnąć się górnemu korpusowi. [/url] Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Nie wiem jak w Boyi ale w G&P musiałem odrobinę rozwiercić otwory na piny. Odpowiem: W każdej trzeba będzie rozwiercić. Własnie ze względu na brak wskazanych przeze mnie szlifów. Link to post Share on other sites
Recommended Posts