sergi04 Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Siema. Pisałem, że chcę kupić cm.028a ale chciałbym się jeszcze upewnić czy ASG mi się spodoba. Słyszałem, że strzelby są dobre i tanie. Możecie podać tani, konkretny model? Jeżeli był taki temat to bardzo przepraszam ale nie znalazłem. Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 (edited) AGM 003 :zastanawia: o ile się nie mylę. To zacna pompeczka na początek moi koledzy ją mieli i byli zadowoleni ale i tak kupili CYMKI. Aktualnie nie ma jej na taiwangunie. Cena tej pompki ok.50zł. Edited March 9, 2012 by komandoczołg Quote Link to post Share on other sites
sergi04 Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 Wielkie dzięki ale czy jest jakaś dobra i aktualna strzelba? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Właśnie ukazał się nowy piątkowy poradnik od kochanego LogaN'a.Zapraszam do lektury. Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Aktualnie to nie wiem gdzie jest dostępna. ,,Dobra rada" Nie rozumiem pytania(odnośnie czego jakich kulek, ochrony oczu itd.)? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Dobra i aktualna strzelba to Winchester... Mówimy o pompce chińskiego pokroju o przyzwoitych osiągach. Zapraszam tutaj www.zbrojownia.com.pl w dział replik sprężynowych od firmy DE. Quote Link to post Share on other sites
pszem Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 AGM 003 na taiwangunie między marcem a kwietniem(pytałem z tydzień temu). Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Siema. Pisałem, że chcę kupić cm.028a ale chciałbym się jeszcze upewnić czy ASG mi się spodoba. Słyszałem, że strzelby są dobre i tanie. Możecie podać tani, konkretny model? Jeżeli był taki temat to bardzo przepraszam ale nie znalazłem. Mogę polecić, naprawdę dobra strzelba. Aktualnie niedostępna, ale niedługo ma być dostawa. Skontaktuj się z nimi, zapytaj. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts