Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Czas nadszedł bym wybrał sobie jakąś klamkę. Coś w cenie +300

Wazna jest niezawodność, wygląd, celność i dostęp do magazynków.

Preferuje naczej CO2 ale te bardzo często są za mocne, a do cequba musi mieć poniżej 350.

Szukając znalazłem glocki np takie jak tu:

http://www.casg.pl/pol_m_Repliki-gazowe-GBB_Pistolety-GBB-287.html

Mają jednak dość skromny opis i producent,wiem ze polecane są KWA-KSC, ASG/KWA to to samo czy jak?

Podobno są fajne też hi-capy 5.1 Jednak z tego co czytałem lepiej wyglądają niż strzelają no i mogą być ciężkawe.

KWA czy KSC to technicznie to samo, KSC mają oznaczenia a KWA nie. Zarówno KSC i KWA mają zamki z plastiku i metalu więc czytaj w opisach jaki ma dana replika zamek, chociaż już te z plastikowymi są rzadkością w sklepach.

W tym przedziale cenowym KWA jest najlepszym wg mnie wyborem, szczególnie że teraz mają naprawdę dobre ceny na casg.

Glocki są ekonomiczne, 2 magi na jednym naładowaniu spokojnie wystrzelisz, zasięg bardzo dobry, blow back też ładnie kopie:)

Jey85 poczytaj o KWA/KSC. Dzięki tobie właśnie przed chwilą zamówiłem glocka 17 od KWA. Z tego co czytałem to nie są aż tak złe repliki. Co prawda są gorsze od Tokio Marui ale lepszego Glocka z metalowym zamkiem chyba nie ma, no chyba że Army ale w nich podobno padają pierdoły.

P.S Jey85 lepiej szybko przeczytaj co się da o tych glockach nim wszystkie wysprzedają. I jeszcze jedno lepiej mieć zapas wiedzy pochłonięty z forum za wczasu, to się przydaje w takich sytuacjach.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...