Jey85 Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Czas nadszedł bym wybrał sobie jakąś klamkę. Coś w cenie +300 Wazna jest niezawodność, wygląd, celność i dostęp do magazynków. Preferuje naczej CO2 ale te bardzo często są za mocne, a do cequba musi mieć poniżej 350. Szukając znalazłem glocki np takie jak tu: http://www.casg.pl/pol_m_Repliki-gazowe-GBB_Pistolety-GBB-287.html Mają jednak dość skromny opis i producent,wiem ze polecane są KWA-KSC, ASG/KWA to to samo czy jak? Podobno są fajne też hi-capy 5.1 Jednak z tego co czytałem lepiej wyglądają niż strzelają no i mogą być ciężkawe. Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 KWA czy KSC to technicznie to samo, KSC mają oznaczenia a KWA nie. Zarówno KSC i KWA mają zamki z plastiku i metalu więc czytaj w opisach jaki ma dana replika zamek, chociaż już te z plastikowymi są rzadkością w sklepach. W tym przedziale cenowym KWA jest najlepszym wg mnie wyborem, szczególnie że teraz mają naprawdę dobre ceny na casg. Glocki są ekonomiczne, 2 magi na jednym naładowaniu spokojnie wystrzelisz, zasięg bardzo dobry, blow back też ładnie kopie:) Link to post Share on other sites
Jey85 Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Powiedzmy ze coś w przedziale okolo 450pln Link to post Share on other sites
Jankus Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Jey85 poczytaj o KWA/KSC. Dzięki tobie właśnie przed chwilą zamówiłem glocka 17 od KWA. Z tego co czytałem to nie są aż tak złe repliki. Co prawda są gorsze od Tokio Marui ale lepszego Glocka z metalowym zamkiem chyba nie ma, no chyba że Army ale w nich podobno padają pierdoły. P.S Jey85 lepiej szybko przeczytaj co się da o tych glockach nim wszystkie wysprzedają. I jeszcze jedno lepiej mieć zapas wiedzy pochłonięty z forum za wczasu, to się przydaje w takich sytuacjach. Link to post Share on other sites
Recommended Posts