Morfeusz Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 niewiedziałem jak to nazwac wiec nazwałem bandamą bede wdzieczny za odpowiedzi! Quote Link to post Share on other sites
triskal Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 ta "bandama" to (jak jest napisane u góry) recon wrap Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 coś w tym stylu na allegro Kuba Bosski ma na jednej z aukcji, pamietam bo smialismy sie z tego na forum ze ktoś wział rękaw od koszulki i zrobił z tego multi uber kommando szaliko, czapko ch*j wie co ;) :D Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 coś w tym stylu na allegro Kuba Bosski ma na jednej z aukcji, pamietam bo smialismy sie z tego na forum ze ktoś wział rękaw od koszulki i zrobił z tego multi uber kommando szaliko, czapko ch*j wie co ;) :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46359057 No nie wiem, nie wiem. Mnie dalej ta aukcja rozp***la smiechem ale moze ktos sie skusi na to cacko :lol: Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 generalnie do zrobienia, bierzesz legginsy mamy/siostry/babci do aerobiku (legginsy a nie bluzke bo rękaw możę być za wąski na głowe a nogawka jes okej!), wycinasz sobie tak ze 30-40 cm nogawki i jesteś ow yeah supa komando foka, a jak chcesz w camo to kupujesz mamie legginsy camo ale mówis ze za długie i ze skrócisz jej nogawki, roxx patent ;) muahahaha :D Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Mam wrażenie, że moja kominiarka potrafi to samo co ta "suber mega hiper transfor wojownicza czapka komandosa" :wink: Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 a mi to na zwykłą szalokominiarke wygląda, ale co ja sie tam znam... Quote Link to post Share on other sites
zia Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 to prawie jak nasze szalobajery z woja... tylko nasze wyglądały na cieplejsze Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 I nasze nie kosztują 20 $ :lol: Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 szalokominiarka czy nie generalnie szkoda przepłacać jak mozesz se w domu odwalić taki wypas sprzęt ze starych kalesonów, i co! nie mów ze nie jestes pr0 bo na bank nie dla wszystkich komandosów w boju starcza tych wypass sprzętów za 20$ i każdy tam sam taka robi i chodzi w kalefiksach z jedną nogawką! :) będziesz uberpr0 bo sam wyczajasz własny sprzęt, a jak płacisz za niego 20$ to jestes tylko pr0 ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts