Sztef Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Witam. Chcialbym zapytaĆ jaki najlepiej kupiĆ sprzĘt. Chodzi mi o maskĘ,okulary,rĘkawice . ProszĘ o linki :) Cena wszystkiego 150 zl. Pozdrawiam. Pisze się wyposaŻenie. /LgN Eeeeeeech system edukacji. Kiedy ten koszmar runie i wrócimy do normalności. Arend Link to post Share on other sites
lon3star Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited March 19, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Elric Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) A ja polecę NIE zamawiać okularów lub gogli przez internet. Przyjdą i okaże się, że Ci do twarzy nie pasują. Troszkę kasy w plecy, czyż nie? Ale do polecę od siebie Uvex I-Vo. Edited March 19, 2012 by Elric Link to post Share on other sites
HeeL Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 No to polecasz czy nie? :zastanawia: Nie zawsze jest możliwość kupienia w sklepie stacjonarnym (małe miejscowości) i jedynym wyjściem jest kupno właśnie przez internet. A co do okularków to faktycznie, Uvexy I-vo dają radę. Chyba, że masz większy budżet to ESS ICE również są godne polecenia. Link to post Share on other sites
musashi Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) Polecam ci Bolle x800 bardzo fajnie nigdy nie parują . Maskę kup taką z metalową siatką (nie przeszkadza w oddychaniu ). Rekawiczki - Wszystko jedno , ja osobiście polecam http://allegro.pl/rekawice-taktyczne-rozm-10-bw-oliv-jakosc-i-cena-i2204519216.html . Tanie wygodne naprawde bardzo fajne . Edited March 19, 2012 by arend Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 A może trochę informacji na własną rękę poszukasz? Link to post Share on other sites
arend Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: A Logan się tak starał.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts